De slechtste trailer van het jaar komt van Max Steel

Dit moet zonder twijfel dé slechtste trailer zijn van het jaar en naar alle waarschijnlijkheid tevens ook de slechtste film. Het is nog vroeg om dat laatste met zekerheid te zeggen gezien Max Steel (2016) nog moet uitkomen, maar DIT ziet er zo ongelofelijk dom uit. Ik vraag me zelf af wie hier op zat te wachten.

max_steel_2016_poster.jpg

Korte inhoud: De 16-jarige Max (Ben Winchell) ondergaat een bijzonder ongemakkelijke periode van de puberteit: hij is namelijk in het bezit van verborgen krachten. Samen met zijn buitenaardse vriend Steel kan hij hierdoor de meest krachtige energie in het heelal produceren. De twee besluiten via de speciale turbo-energiekrachten te transformeren in een superheld, genaamd Max Steel.

Wie is Max Steel? Wat is Max Steel? Een film gebaseerd op een toy van Mattel uit 1997! Really? Heeft iemand ooit met een Max Steel figuurtje gespeeld? Het poppetje zou ook aan de basis liggen van een direct-to-video animatiereek uit 2000 tot 2002, die ook niemand heeft gezien. En in 2013 was er nog een animatiereeks die ook weinig indruk maakte. Waarom Paramount Pictures in hemelsnaam nu beslist hebben op geld te pompen in een live-action film tart elke verbeelding en een aanfluiting voor alle onverfilmde Black List scenario’s.

De regie van de film is in handen van Stewart Hendler, een kerel die komt uit het visuele effecten departement en regisseur van die afschuwelijk slechte Sorority Row (2009). Het script werd geschreven door Christopher Yost die eigenlijk ook nog geen indrukwekkende trackrecord heeft. Hij heeft wel meegeschreven aan het wat teleurstellende Thor: The Dark World (2014) en binnenkort ook Thor: Ragnarök (2017).

In de film zitten wel twee bekende koppen. Enerzijds is er Andy Garcia en Maria Bello, maar het zou me verbazen mochten die twee deze film kunnen redden van een gigantische flop. De studio wil het productiebudget van deze film niet vrijgeven, maar volgens mij zitten ze niet zo heel ver van 60 miljoen dollar. Max Steel komt op 14 oktober 2016 uit in de States, en waarschijnlijk ook nadien bij ons. En veel promotie voor deze prent hebben we nog niet gezien. De enige poster die we konden vinden was deze Aziatische.

*** Max Steel trailer ***

1 Comment

  1. Dries

    Deed me wat denken aan Big Hero 6, maar dan wat dommer.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *