Zeven uitzinnig knappe Universal Monster posters

Hier zijn 7 zalige alternatieve posters voor Frankenstein, Dracula, Wolfman, The Invisible Man, Mummy, Bride of Frankenstein en Creature From the Black Lagoon. Het zijn pen-tekeningen van aantal van de meest herkenbare, gevierde karakter van alle tijden. Samen zijn ze bekend als de Universal Monsters.

Heel wat van die personages werden al vaak heruitgevonden of hergebruikt, en er zitten in de nabije toekomst heel wat reboots aan te komen, maar zelfs die originele films zijn nog een plezier om naar te kijken. Artist Nicolas Delort heeft een aantal prints uitgebracht die vandaag 13 oktober te verkrijgen zijn op Dark Hall Mansion Store, in verschillende uitvoeringen. Hieronder heb je al een voorsmaakje…enkel spijtig dat hij bij de print van Dracula de icoon Béla Lugosi is vergeten.


frankenstein_alternative_poster.jpgdracula_alternative_poster.jpgthe_mummy_alternative_poster.jpg
creature_from_the_black_lagoon_alternative_poster.jpgthe_invisible_man_alternative_poster.jpgthe_bride_of_frankenstein_alternative_poster.jpgthe_wolf_man_alternative_poster.jpg

2 Comments

  1. Aless

    Mooi! Krijg meteen zin om die originele films te herbekijken.

    Reply
  2. Govert

    Goed gedaan maar ook goed afgekeken van Andreas en Berni Wrightston,, .,De laatste heeft het originele Frankenstein boek geillustreerd, met bijzonder mooie gravures/pentekeningen .

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *