Eerste trailer van Jake Gyllenhaal in Demolition

Nadat Jake Gyllenhaal zijn leven terug op de rails wou krijgen na het verlies van zijn vrouw in Southpaw (2015), zien we diezelfde Jake nu een man spelen die wil vechten om zijn leven terug te krijgen na het verlies van zijn vrouw in Demolition (2015), en dat allebei in hetzelfde jaar.

De film van de Canadese regisseur Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club, Wild) neemt wel een compleet andere bocht met zijn verhaal. De film werd de openingsfilm van het Toronto filmfestival en komt op 8 april 2016 uit in de States en hopelijk nadien bij ons. Lees meer na de jump!

Korte inhoud: Davis Mitchell (Jake Gyllenhaal) is een jonge bankier die worstelt met zichzelf na de tragische dood van zijn vrouw. Ondanks druk van zijn schoonvader om de draad weer op te pakken, brokkelt het leven van Davis verder af. Wat begint als een klachtenbrief aan een automatenbedrijf, resulteert in talloze brieven over en weer waarbij enkele schokkende privéomstandigheden worden onthult. De brieven trekken de aandacht van Karen Moreno (Naomi Watts), vertegenwoordiger van de klantenservice, die een onwaarschijnlijke band weet op te bouwen met Davis. Met hulp van Karen en haar zoon Chris (Judah Lewis) probeert Davis een nieuw leven op te bouwen.

Het script komt van Bryan Sipe, die tot nog toe niet echt zijn stempel heeft kunnen zetten, maar dat zou met deze prent wel eens kunnen veranderen. Naast de hoofdacteurs zien we ook nog Heather Lind, Chris Cooper, Hani Avital en Wass Stevens. Laat weten wat jullie denken van de trailer in de commentaren.

 


*** Demolition trailer ***

2 Comments

  1. Bram

    Is er niet een beetje teveel van Jake Gyllenhaal de laatste maanden? Southpaw vond ik trouwens maar teleurstellend.

    Reply
  2. kristoffel

    Twee goeie acteurs en een bekwaam regisseur achter de camera. Dit zal wel een goede film opleveren.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *