Chris Hemsworth als Ghostbuster gaat viraal

Regisseur Paul Feig, is in alle staten over een gelekte foto’s van Chris Hemsworth op de gesloten set van zijn Ghostbusters (2016) reboot. Wij hebben de foto zelf niet willen publiceren, maar gezien zowat elke filmsite ondertussen de afbeelding al heeft gepubliceerd konden we dit toch niet langer verborgen houden.

chris_hemsworth_2016_ghostbusters.jpg

“Iedereen moet weten dat de foto die van Chris Hemsworth wordt verspreid, illegaal is gemaakt op een gesloten set en moet weten dat het zonder toestemming is gebeurd”, liet de regisseur weten met deze Tweet. Ik zit momenteel nog met de twijfel of de regisseur werkelijk kwaad was omwille van de foto die een grote plotwending in de film zou verraden, of dat het een soort promostunt was. Laten we serieus blijven, er bestaat geen betere manier om een foto te verspreiden via sociale media, dan door die afbeelding in publiek te veroordelen.

Paul Feig heeft dan maar een andere pic met de outfits de wereld ingestuurd, maar deze heeft iets minder indruk gemaakt. In de nieuwe film krijgen we een All Female Buster Crew – ook al lijkt het erop dat de Thor acteur wel een belangrijke aanvulling wordt bij het team. Aan het hoofd van de nieuwe Ghostbusters zien we Kristen Wiig als Erin Garber, een gerenommeerd auteur van het paranormale. Erin werkt nu voor de Columbia University. Actrice Leslie Jones speelt de rol van Abby Yates, die meeschreef aan het boek van Garber. Sinds de publicatie van het boek hebben de twee oud-collega’s ruzie en gingen ze hun eigen weg. Abby is een actieve Ghost Hunter en er is een spanning tussen het academisch onderzoek (vertegenwoordigt door Wiig’s karakter) en het mainstream media onderzoek (Jones’ personage). En dit conflict zou centraal staan in het verhaal. Kate McKinnon speelt de rol van Jillian, Abby’s nieuwe partner. Melissa McCarthy vertolkt de rol van Patty, een werkneemster van de New Yorkse metro die op een belangrijkste, bovennatuurlijke bedreiging stoot, wat het verhaal opgang zal trekken.


Ook Bill Murray zou opnieuw van de partij zijn, in de rol van professor Martin Heiss, die de Ghostbusters onderuit wil halen en hun praktijken als boerenbedrog wil afschilderen. Een beetje de rol van EPA advocaat Walter Peck gespeeld door William Atherton in de eerste Ghost Busters (1984) film. Op 27 juli 2016 komt de nieuwe Ghostbusters reboot bij ons in de bioscoop.

foto van Chris Hemsworth © Sony Pictures Home Entertainment

***Related Posts***
28/07/2016: Ghostbusters review
02/05/2016: Ghostbusters reboot verwart ook Melissa McCarthy
10/03/2015: Tweede Ghostbusters reboot met Channing Tatum
29/01/2015: Ghostbusters reboot met een vrouwelijke cast
25/02/2014: Harold Ramis overleden
08/12/2012: Ghostbusters III script goedgekeurd
09/04/2009: Sony maakt Ghostbusters 3 én Men in Black 3
09/09/2008: Ghostbusters 3 met oorspronkelijke cast
07/11/2005: Ghostbuster 3 in de maak

1 Comment

  1. Kris

    Het leuke aan de eerste Ghostbusters is dat alles er uitziet als een horrorfilm. De beelden die ik tot nu toe heb gezien van de nieuwe Ghostbusters doet vermoeden dat het een flauwe spoof-film zal worden.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *