Quentin Tarantino’s The Hateful Eight karakter posters en trailer

Regisseur Quentin Tarantino heeft de smaak voor westerns pas echt goed te pakken, na zijn succesvolle Django Unchained (2012). Binnenkort kunnen we ons vergapen aan de geschifte personages in The Hateful Eight (2015). Het project heeft lange tijd in de koelkast gelegen omdat een site het een goed idee vond het script te lekken.


the_hateful_eight_2015_poster_kurt_russell_jennifer_jason_leigh.jpgthe_hateful_eight_2015_poster_samuel_l_jackson.jpgthe_hateful_eight_2015_poster_walton_goggins.jpgthe_hateful_eight_2015_poster_demian_bichir.jpg

Korte inhoud: Wyoming, enkele jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog. Premiejager John ‘The Hangman’ Ruth (Kurt Russell) is met een voortvluchtige, Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) genaamd, op weg naar een dorpje dat luistert naar de naam Red Rock om haar voor het gerecht te slepen. Onderweg komen ze twee mannen tegen, ex-majoor en berucht premiejager Major Marquis Warren (Samuel L. Jackson) en Sheriff Chris Mannix (Walton Goggins), een zuiderling die beweert de nieuwe sheriff van het dorp te zijn. Vanwege een hevige sneeuwstorm worden ze gedwongen te schuilen in een bar, genaamd ‘Minnie’s Haberdashery’, die zich bevindt op een bergpas. Daar worden ze echter niet ontvangen door de uitbaters van de bar, maar door vier onbekende mannen: Bob (Demian Bichir), een man die voor Minnie op de zaak let, Oswaldo Mobray (Tim Roth), de beul van Red Rock, de cowboy Joe Gage (Michael Madsen) en General Sandy Smithers (Bruce Dern). Wanneer de sneeuwstorm zich uitbreidt over de bergpas wordt het de acht reizigers duidelijk dat ze Red Rock mogelijk niet eens zullen halen.

Het script kreeg een nieuwe draft en de eerste trailer ziet er in ieder geval heerlijk uit. Het is tevens een plezier om heel wat Tarantino-acteurs samen terug te zien, inclusief Tim Roth met een Christoph Waltz impressie. Er zijn 7 karakter poster uit met de 8 personages uit de film. De besneeuwde posters lopen ook perfect samen met de releasedatum die ergens tijdens de kerstperiode zou moeten vallen. De film is nog niet uit of het bezit al cult-allures en het zou me niet verbazen dat er binnenkort een paar bars met de naam The Haberdashery de deuren zullen openen. En ja, ik zou er naar toe gaan.


the_hateful_eight_2015_poster_michael_madsen.jpgthe_hateful_eight_2015_poster_tim_roth.jpgthe_hateful_eight_2015_poster_bruce_dern.jpgthe_hateful_eight_2015_poster.jpg

Het zou tevens de 8ste film van Quentin zijn en uiteraard vonden de producers dat een leuk idee om het op de poster te zetten. Je zou denken dat zo’n bekende regisseurs ondertussen al meer films zou hebben gemaakt. Maar de man heeft al iets meer films geschreven (True Romance) en is tevens ook wel een gekke acteur (From Dusk Till Dawn). Tarantino, is net zoals Christopher Nolan, een grote fan van filmpellicule. Het wordt dus uitkijken naar de 70mm fotografie van Robert Richardson, die ondertussen al 3 Oscars heeft gewonnen (Hugo, The Aviator, JFK), en ook al de fotografie verzorgde van Django Unchained. Ook al zou het me verwonderen dat iemand van ons deze film ooit te zien zal krijgen in 70mm Imax projectie.

Blijkbaar zou er ook een klein rolletje zijn voor Channing Tatum, alsook de acterende stuntvrouw en Tarantino’s lieveling Zoë Bell, maar deze twee zitten alsnog niet in de trailer. In tegenstelling tot vele andere QT films hebben we hier geen duidelijke villain. Eigenlijk hebben we hier te maken met 8 villains. En als er iemand moet overleven na deze ontmoeting staat mijn geld op het enige vrouwelijke personage, Daisy Domergue. Toekomst zal uitwijzen of ik gelijk zal hebben.

***Related Posts***
15/07/2014: Kurt Russell bevestigt The Hateful Eight shoot van Quentin Tarantino
29/01/2014: Tarantino klaagt site aan voor het lekken van The Hateful Eight script

 


*** The Hateful Eight trailer ***

2 Comments

  1. Thanos

    De trailer ziet er ok uit, maar had er wel iets meer van verwacht.

    Reply
  2. Kris

    Kijk hier echt naar uit. Django Unchained was een geweldige film, en dit lijkt wel een soort spin-off.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *