Ali Larter ziet spoken in The Diabolical

Horrorfilms van debuutregisseurs zijn altijd wel een beetje interessant. Horrorfilms zijn vaak een ideaal platform voor beginnende regisseurs om hun talent als verhalenverteller uit te testen. En The Diabolical (2015) zou zo een film moeten zijn.

Korte inhoud: Madison (Ali Larter) is een alleenstaande moeder met kinderen. Elke nacht wordt ze gewekt door een vreemde en intense aanwezigheid. Ze zoekt hulp bij haar vriend, de wetenschapper Nikolai (Arjun Gupta), die jacht begint te maken op een gewelddadige geest waar paranormale experts te bang voor zijn.


the_diabolical_2015_poster.jpgthe_diabolical_2015_poster03.jpgthe_diabolical_2015_poster02.jpg

De film werd geregisseerd door Alistair Legrand, en door hemzelf geschreven met de hulp van Luke Harvis, ook een debuut-scenarist. De film heeft een speelduur van slechts 86 minuten en dat is altijd een bezorgdheid. Anderzijds laat de trailer uitschijnen dat we te maken hebben met een doorsnee hauted house film, die wel wat trekjes heeft van Poltergeist.

De filmposters vind ik anders wel geslaagd en Heroes actrice Ali Larter valt nog wel mee als actrice en heeft gewoon aan aantal tegenvallende keuzes gemaakt wanneer het op filmrollen aankwam. Naast de bovenvermelde acteurs zien we ook nog Mad Men acteur Patrick Fischler, Merrin Dungey en American Horror Story acteur Joe Egender. Ik verwacht niet dat deze film ooit bij ons een bioscoop-release zal krijgen, maar de Blu-ray release zal wel niet op zich laten wachten.


*** The Diabolical trailer ***

1 Comment

  1. Sick Puppy

    De trailer heeft me nog niet helemaal kunnen overtuigen maar laat deze maar ik ben hoe dan ook benieuwd!

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *