Chappie: Robot Rebel uniek verzamelstuk voor De FilmBlog

Vandaag komt Chappie: Robot Rebel (2015) uit in de bioscoop, en bij deze gelegenheid kregen we van het Way to Blue team (Marieke, Alena & Cedric) een mooi aandenken van de film. Een uniek verzamelstuk. Sony Pictures Home Entertainment heeft een 3D print laten produceren ter ere van de DVD en Blu-ray release.


chappie_robot_rebel_2015_statue.jpgchappie_robot_rebel_2015_statue2.jpg

Vier maanden geleden heeft vakkundig 3D-ontwerper Ewoud van Duijn van Ewaldson een 3D-tekening geproduceerd op basis van het hoofd van Chappie met professionele prototyping tekentools. De verhoudingen zijn precies gelijk aan de echte Chappie die je in de film van de getalenteerde Neill Blomkamp kunt zien. Aan de hand van deze tekening werd de 3D-print in het Verenigd Koninkrijk in werking gesteld. In totaal zijn er 48 Chappie hoofden geprint voor België, Nederland en Duitsland. En ja, ééntje van deze beeldjes mag in onze Blu-ray kast staan blinken

De prints zijn afgewerkt met een metallic glans laklaag – RAL 5008. Chappie zijn linker-antenne is met de hand geverfd. De print is uitermate kostbaar, dun, kwetsbaar en licht. Hij wordt daarom beschermd door een plexiglas displaykastje. Ieder stuk is met de hand genummerd. Zij wij nu trots dat we zo’n helmpje mochten ontvangen.


*** Chappie: Robot Rebel trailer ***

***Related Post***
13/07/2015: Chappie: Robot Rebel filmbespreking

4 Comments

 1. Stibbe

  Lucky bastard !

  Reply
 2. Aless

  Ga je het niet verloten in een quiz?! Ik wil er wel een gokje voor wagen :))

  Reply
 3. Gaetan

  Nice! Krijgen jullie dan ook zweepjes en handboeien bij de release van de 50 Shades dvd? 😀

  Reply
 4. Kons

  Vond de film wat tegenvallen. Had er meer van verwacht.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *