SNL makers brengen Staten Island Summer uit op Netflix

De Saturday Night Live regisseur Rhys Thomas waagt zich aan zijn eerste komedie. En de trailer van Staten Island Summer (2015) belooft een a-typische coming-of-age summer comedy te gaan worden. Voor het scenario deed Rhys beroep op de SNL scenarist Colin Jost. Het lijkt niet meteen het soort film die het genre zal heruitvinden, maar waar de grappen wel degelijk zullen aankomen.

staten_island_summer_2015_poster.jpg

Korte inhoud: Staten Island Summer volgt Danny (Graham Phillips) en Frank (Zack Pearlman), twee beste vrienden die recent van de high school zijn afgestudeerd en die momenteel werken als redders tijdens de zomermaanden, terwijl ze proberen te achterhalen wat ze met hun toekomst willen doen. En met deze vakantiejob komt onverantwoordelijkheid, het confronteren van rare individuen in hun buurt, feestjes en heimwee naar meisjes.

Er zijn tal van films die deze zomer op het witte doek verschijnen, maar het ziet er naar uit dat deze indie-komedie uitgebracht zal worden op de streaming service Netflix, en dat al vanaf augustus van dit jaar en zou al te zien zijn op iTunes. Het verhaal lijkt op een soort mengeling van Superbad (2007) en Project X (2012), die zich deze keer afspelen aan de rand van een zwambad.

Naast de twee hoofdacteurs zien we nog Twilight actrice Ashley Greene, spierbundel Brett Azar die de jonge T800 body double was in Terminator Genisys (2015), Bound actrice Gina Gershon, naast John DeLuca, Jim Gaffigan, Katie Cockrell en Maria Breyman. Heel wat nieuw talent. Het zou me niet verbazen mochten er veel acteurs met deze film een kleine duw in de rug krijgen naar betere en grotere filmrollen. De toekomst zal het uitwijzen. Geniet alvast van de trailer.


staten_island_summer_2015_pic01.jpgstaten_island_summer_2015_pic02.jpgstaten_island_summer_2015_pic03.jpgstaten_island_summer_2015_pic04.jpg
© Paramount Pictures

*** Staten Island Summer trailer ***


3 Comments

 1. Quantum

  Mooie marketing. Je kunt de film al gratis en voor iets online bekijken :s

  Reply
 2. Bram

  Waarom niet in de cinema? Er zijn ergere komedies die wel een bioscoop-release krijgen. Zelfs een film als Entourage krijgt een plaatsje in de bioscoop.

  Reply
 3. Berten

  Een schaarsgeklede babe op de affiche werkt altijd 🙂

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *