Alejandro Amenábar (The Others, Thesis, Open Your Eyes), Regression (2015), over een vader die beschuldigd wordt van een misdrijf maar het zich niet meer kan herinneren. Een beetje zoals in The Judge (2014) waarin de rechter Robert Duvall het" /> Alejandro Amenábar (The Others, Thesis, Open Your Eyes), Regression (2015), over een vader die beschuldigd wordt van een misdrijf maar het zich niet meer kan herinneren. Een beetje zoals in The Judge (2014) waarin de rechter Robert Duvall het" />

Regression trailer met Emma Watson en Ethan Hawke

Er zijn nieuwe posters en een tweede trailer online gezet door E-One van de nieuwe thriller van Ray Winstone HREF=”http://www.imdb.com/name/nm0024622/” rel=”noopener” target=”_blank”>Alejandro Amenábar (The Others, Thesis, Open Your Eyes), Regression (2015), over een vader die beschuldigd wordt van een misdrijf maar het zich niet meer kan herinneren. Een beetje zoals in The Judge (2014) waarin de rechter Robert Duvall het zich ook niet meer kon herinneren dat hij iemand zou hebben doodgereden.

regression_2015_poster02.jpgregression_2015_poster01.jpgregression_2015_poster03.jpg

Korte inhoud: Minnesota, 1990. Detective Bruce Kenner (Ethan Hawke) onderzoekt een zaak met betrekking tot een jonge vrouw genaamd Angela (Emma Watson), die haar vader John Gray (David Dencik) beschuldigt van een onbeschrijfelijke misdaad. Wanneer John onverwacht en zonder herinnering schuld bekent, wordt gerenommeerd psycholoog Dr. Raines (David Thewlis) ingesteld om hem te helpen zijn herinneringen her te beleven en lijken ze een gruwelijk nationaal mysterie te ontdekken.

Naar verluidt zou er begin jaren ’90 nogal wat te doen zijn rond satanisme in de States, en in deze tijdsgeest moeten we een beetje de film bekijken. Amenábars laatste films (Agora, The Sea Inside) waren niet meteen gigantische successen, maar de Chileen vergaarde toch heel wat media-aandacht met zijn geniale horrorfilm The Others (2001). Hopelijk krijgen we een gelijkaardige prent te zien als deze haunted house film.

Anedrzijds is het een nieuwe kans voor Emma Watson om haar Harry Potter imago af te schudden. Ze heeft in ieder geval al vanalles geprobeerd, gaande van een R-rated komedie This is the End (2013), een Bijbelfilm met Noah (2014), een waar gebeurde satire/drama The Bling Ring (2013) en uiteindelijk een young adult film The Perks of Being a Wallflower (2013). Geen van deze films waren echte doorbraak rollen, maar dit zou wel eens een winner kunnen zijn. We hebben in ieder geval een geslaagde trailer die niet al teveel onthult en ook niet lijkt te steunen op cliché jump scares. Regression zou eind 2015 bij ons in de bioscoop moeten uitkomen.

*** Regression trailer ***

3 Comments

  1. Stefaan

    Lijkt me een sterke thriller, ook al ben ik geen van fan van Watson. Noah was nog wel een goeie rol voor haar.

    Reply
  2. Quantum

    Ben benieuwd, sfeer zit wel goed.

    Reply
  3. Julie

    Ik zie veel liever Watson spelen dan Daniel Radcliffe.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *