Tweede Batman v Superman: Dawn of Justice trailer

En een dag na de Star Wars: Episode VII – The Force Awakens (2015) teaser trailer, hebben we zopas de eerste officiële trailer van Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), de sequel op Man of Steel (2013) van Zack Snyder.


batman_vs_superman_dawn_of_justice_2016_pic001.jpgbatman_vs_superman_dawn_of_justice_2016_pic002.jpg
batman_vs_superman_dawn_of_justice_2016_pic003.jpgbatman_vs_superman_dawn_of_justice_2016_pic004.jpg

En ook al voelen we in de beelden de aanwezigheid van executive producer Christopher Nolan, heeft Snyder toch zijn eigen universum kunnen creëren. Het wordt vooral uitkijken naar Ben Affleck als de nieuwe Batman, Jason Momoa als Aquaman en Gal Gadot als Wonder Woman.


*** Batman v Superman: Dawn of Justice trailer ***

Update 11/07/2015: Vandaag is op Comic-Con de nieuwe trailer van Batman v Superman onthuld. We zien er niet alleen Ben Affleck als Batman op tegenover Henry Cavill als Superman, maar krijgen ook een blik op Gal Gadot als Wonder Woman en Jesse Eisenberg als Lex Luthor. We zien ook een onderwatershot, maar geen idee of dit de jonger Aquaman zou moeten voorstellen. Ook de stem van Jeremy Irons in de rol van Alfred werd gebruikt als voice-over. In de clip zien we ook Robins pak, door The Joker beschreven. Het zou dus wel eens goed kunnen dat ook The Joker zijn opwachting maakt in deze nieuwe prent. Aangezien Jared Leto binnenkort als The Joker te zien in ‘Suicide Squad’, zou de acteur misschien nog eens in die rol kruipen.


*** Batman v Superman: Dawn of Justice trailer #2 ***

3 Comments

 1. Neal

  Great trailer, strange we still need to wait until 2016 !

  Reply
 2. Panda

  Even een kleine correctie, maar denk dat het Gal Gadot is die Wonder Woman vertolkt..
  Either way, ik kijk er enorm naar uit!

  Reply
 3. Pieterke

  Dus Superman heeft hier zowat een bijrol gekregen en alles zal draaien rond Batman en Wonder Woman, om nog maar te zwijgen over Lex Luthor en Aquaman…

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *