The Wedding Ringer met Kaley Cuoco

De actrice Kaley Cuoco kennen we voornamelijk van die knotsgekke serie voor nerds, “The Big Bang Theory” (2007), maar de laatste tijd probeert ze ook door te breken in de filmwereld, en dat is niet altijd goed afgelopen (denk maar aan films als The Penthouse en Authors Anonymous). Ondertussen heeft ze een nieuwe film uit, genaamd The Wedding Ringer (2015).

the_wedding_ringer_2015_poster.jpg

Korte inhoud: Jimmy (Kevin Hart) biedt zijn diensten aan om als getuige op te treden tijdens bruiloften voor mannen die om wat voor reden dan ook niemand hebben om hen bij te staan tijdens hun huwelijk. Doug (Josh Gad), een aanstaande bruidegom, zit in zo’n situatie. Tot overmaat van ramp verzint hij niet alleen de namen van zijn getuigen maar ook van negen bruidsjonkers. Wanneer alles mis dreigt te lopen roept hij de hulp in van Jimmy.

Naast de reeds vermelde acteurs zien we ook nog Hunger Games acteur Alan Ritchson en Lost acteur Jorge Garcia. Maar alle ogen zijn uiteraard gericht naar de bruid, gespeeld door Kaley Cuoco, die gisteren ook nog eens een People’s Choice Award in de wacht heeft gesleept voor de Big Bang serie. Ook al heeft Kaley tot op heden niet heel veel variatie heeft kunnen leggen in haar acteerwerk, blijft ze gigantisch populair. Maar heel wat tv-acteurs, en dan in het bijzonder deze van sitcoms, hebben moeite de overstap te maken naar de filmwereld. Denk maar aan de top-series als “Friends” waar de acteurs (met uitzondering van Aniston) geen grote filmcarrière hebben gehad.

The Wedding Ringer is de debuutfilm van Jeremy Garelick. Hij heeft het scenario samen geschreven met Jay Lavender met wie hij tevens ook het scenario voor The Break-Up (2006) had geschreven. Deze R-rated film had in eerste instantie gespeeld moeten worden door Owen Wilson en Vince Vaughn, maar die twee lieten het uiteindelijk afweten.

In alle eerlijkheid ben ik wel niet geheel overtuigd van de trailer, en heb ik zo een flauw vermoeden dat het waarschijnlijk weer een domme 12-in-een-dozijn komediefilm zal worden. Het zou me dan ook niet verbazen dat deze prent niet meteen zal overtuigen aan de box-office, ondanks de aanwezigheid van Kaley. In ieder geval heeft de prent wel heel wat bioscoop-releases op zak, incluis deze in België op 18 maart 2015.


*** The Wedding Ringer trailer ***

2 Comments

  1. Kalifje

    Kaley zit bijna niet in de trailer en al ze al opduikt is het er toch wel wat over.

    Reply
  2. Berten

    Kaley Cuoco is veel te heet voor iemand als Josh Gad. Allesbehalve geloofwaardig. En Kevin Hart speelt de rol van Kevin Hart, hoe typisch… :s

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *