De 56-jarige Madonna gaat nog eens topless in nieuwe fotoshoot

Madonna is terug van (even) weggeweest. De Queen of Pop heeft doorheen de jaren bewezen dat ze liedjes kan maken die bijblijven. Maar op het witte doek is het voor de 56-jarige zangeres allemaal minder goed afgelopen. De film Swept Away (2002), die door haar man Guy Ritchie werd geregisseerd, en de komedie The Next Best Thing (2000) flopten als geen ander. Met haar bijrol in Die Another Day (2002) kreeg de popdiva meteen ook een nieuwe Razzie Award voor ‘Worst Actress’.

Maar ook aan haar kwaliteiten als regisseuse werd op de korrel genomen. Op de set van haar eerste halflange (45 min) speelfilm Filth and Wisdom (2008) waren er zelfs al medewerkers gestopt vanwege de grillen van Madge. “Iedereen was erg enthousiast toen ze aan deze klus begonnen”, vertelde een medewerker van de film aan de Amerikaanse krant ‘The Daily Mail’. “Maar Madonna is niet gewend om ‘nee’ te horen”, zei hij. Verder waren de cast en crew het divagedrag van de zangeres meer dan zat. “Ze wil de hele dag worden bediend. Als ze een glas water wil, dan moet dat direct voor haar worden gehaald.” Ook behandelde de Queen of Pop haar medewerkers zonder respect. “Ze praat niet met ze, ze draagt hen alleen dingen op”, zei de medewerker toen. De film zelf maakte ook maar een beteuterde indruk aan de box-office met een wereldwijde recette van 354’628 dollar.

***Related Posts***
26/12/2006: Madonna wil een boksfilm regisseren
10/03/2006: Madonna wil nooit meer acteren
24/10/2004: Material Girl ge-remixed

4 Comments

 1. MescaLiene

  Zwaar gephotoshopte fotos ja, je ziet nauwelijks een rimpel. Toch wel zielig om op die leeftijd nog te willen scoren met billen en borsten :s

  Reply
 2. JJ

  Ze mag er best wezen, maar zit inderdaad wel heel veel blur op de fotos.

  Reply
 3. Shifty

  Swept Away is beter na een tweede visie.

  Reply
 4. Quantum

  Hoedje af voor de mensen van het Photoshop departement !

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *