Handige tips om voordelig films te bekijken

We krijgen hier per maand gemiddeld twee emails met de vraag waar men gratis films kan downloaden. In het begin probeer je wel te antwoorden dat een film kopen eigenlijk niet zo duur hoeft te zijn, en dat de filmervaring met een DVD, en al zeker met een Blu-ray, die paar euro’s het echt wel waard zijn. Als je het al niet de moeite vindt om 5 euro te betalen voor een film, waarom dan je tijd eraan te verspillen? In het verleden hebben we hierover al een aantal legale alternatieven voor opgesomd, maar via dit berichtje willen we jullie wel wat tips meegeven om op een vrij goedkope manier films online te kopen of te bekijken.Courtesy of Pixabay.com

Een van de beste redenen om online te shoppen is omdat het goedkoper is. Vaak zie je een mooie aanbieding, maar wordt je teleurgesteld als je ziet hoeveel verzendkosten je moet betalen. Deze kosten kunnen namelijk erg hoog uitvallen, want ook hier verdienen de webshops op. Hier geven we je tips om geen verzendkosten meer te betalen als je bijvoorbeeld een film online bestelt.

(1) Zoek een buitenlandse shop met gratis internationale verzending. Als je een film of game zoekt, en je kunt het niet in een Belgische webshop vinden, kijk dan bijvoorbeeld ook eens naar buitenlandse shops. Om een beter marktaandeel in België te verkrijgen bieden veel webshops gratis internationale verzending aan. Zo’n website waar de verzendkosten helemaal gratis zijn, en je ook geen minimaal bestelbedrag hoeft te hebben is bijvoorbeeld: DX.com. Hoef je geen fysieke DVD of Blu-ray, met een mooi hoesje en extra features, dan kan je bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op Movie MAX Online. Daar kan je al een film bekijken voor €4,99. Uiteraard betaal je hier ook geen verzendkosten, wat uiteindelijk ook en besparing is.
betaalt geen verzendkosten.

(2) Maak gebruik van kortingscodes. Bestel je iets online, zoek dan altijd naar een kortingscode. De kans is namelijk groot dat je ergens wel eentje vindt. Een code die veel voorkomt is die van gratis verzending. Omdat het verzenden van je bestelling bij veel shops duur is, kan zo’n code dus best waardevol zijn. Zie je een ‘kortingscode vak’ bij het betalen van je order, kijk dan altijd even op een kortingscode website. Flipit.com/be is zo’n bron waar je honderden codes kan vinden. Mocht je geen code kunnen vinden, er is nog een handig trucje! Vaak als je, je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je een speciale welkomstcode. Als je vervolgens geen e-mails van de betreffende winkel wil meer ontvangen, dan schrijf je, je gewoon weer uit.

(3) Abonneer je op een themazender. Via Belgacom is er de Movies & Series Pass en bij Telenet is er nog steeds het Prime aanbod, maar sinds kort is er ook Netflix in België. De eerste maand is gratis, en als je vele abonnees moet geloven, dan verleng je hier zeker. Vooral het serie aanbod op deze streamingdienst is enorm. Enkele toppers zijn House of Cards, Breaking Bad en Orange Is The New Black. Maar er staan ook genoeg films op om je geen moment te vervelen. Je betaalt na de gratis periode €7,99 per maand, en natuurlijk geen verzendkosten ;).

***Related Posts***
10/03/2008: QuickSilverScreen werd offline gezet
22/06/2006: Apple wil $9.99 per film – de filmstudio’s zeggen “Neen”
12/12/2005: Gratis en Legaal Films Downloaden in het publieke domein

4 Comments

 1. MescaLiene

  Ik koop mijn films bij MediaMarkt wanneer ze al een paar maand oud zijn. Je kan een Blu-ray wel vinden tussen de 5 en de 7 euro.

  Reply
 2. Stibbe

  Heb mij Netflix aangeschaft en is inderdaad wel interessant, zeker voor tv-series. Ik kijk bijna niet meer naar de gewone tv-zenders.

  Reply
 3. sven

  Yep, netflix is de max, geen reclame, geen gezeur. Mijn Dvd collectie mag weg, gewoon nutteloos geworden.

  Reply
 4. Nathan

  Ik ben alvast een grote fan van DealeXtreme of DX.com. Maandelijks plaats ik er wel een bestelling 🙂

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *