Alien Isolation en A Walk Among the Tombstones antwoorden

En ondertussen hebben ze ons gezwoegd door de emails van onze twee wedstrijden en kunnen we de antwoorden en de winnaars kenbaar maken. Enerzijds was er de Alien Isolation Quiz met de volgende correcte antwoorden:

1. Predator
2. Lifeforce
3. My Stepmother is an Alien
4. District 9
5. Xtro
6. Species
7. It Came From Outer Space
8. Under the Skin
9. The Man Who Fell to Earth
10. The Day the Earth Stood Still


alien_isolation_quiz.jpga_walk_among_tombstones_quiz.jpg

De winnaar van het PS4-exemplaar is N. De Boeck, het PS3-exemplaar gaat naar V. Wessels en het X-Box exemplaar is voor F. Van Acker. Proficiat aan de winnaar. Wij doen de games nog deze week op de bus. Voor de A Walk Among the Tombstones Quiz hadden we de volgende correcte antwoorden:

1. Unforgiven
2. Revenge
3. Above the Law
4. Munich
5. Tokarev
6. The Great Silence
7. Death Wish
8. The Big Heat
9. Kill Bill vol 2
10. A Bittersweet Life

De 10 winnaars van een duo-ticket zijn: M. Kuipers, R. Meijaard, B. Roefmans, D. Van den Berg, I. Bisschop,K. de Leeuw, D. Peetermans, P. De Coninck, R. Van de Velde en E. Daniels. Proficiat aan de winnaar! De tickets gaan deze week nog de deur uit. Blijf in ieder geval De FilmBlog volgen voor nog meer leuke wedstrijden.