True Detective 2 casting van Colin Farrell en Vince Vaughn op Twitter

HBO heeft de namen van de twee hoofdacteurs bekend gemaakt van het nieuwe seizoen van “True Detective”, zowat één van de beste tv-series ooit gemaakt. In de voetsporen van Matthew McConaughey en Woody Harrelson komen Colin Farrell en Vince Vaughn. Over de casting van de actrices werd zopas de naam van Rachel McAdams bekend gemaakt. … Who’s next? Bradley Cooper, Owen Wilson, Isla Fisher en Christopher Walken??

Maar over de casting van deze twee Hollywood diva’s is niet iedereen mee opgezet. En met niet opgezet bedoel ik eigenlijk ‘de meest beledigende TWEET versturen aan het adres van Vince Vaughn in niet meer dan 140 karakters’. Ook al had ik misschien iets minder populaire gezichten verwacht ben ik niet zo uitgesproken negatief over de casting-keuze. Ik denk niet dat iedereen in de wolken was van de casting van Matthew McConaughey en Woody Harrelson toen bekend werd dat zij in een nieuwe serie zouden opduiken. Maar sommige tweets zijn toch wel zalig. Hieronder heeft zelfs een script-pagina gemaakt met Colin en Vince. Hilarisch!


script_true_detective_season_2.jpg

2 Comments

  1. Lode

    Colin vind ik zelf nog wek een ‘ok’ acteur, heb meer moeite met Vince Vaughn die eigenlijk altijd op dezelfde manier acteert, wat zijn rol ook moge zijn.

    Reply
  2. Shifty

    Vince Vaughn zal wel een make-over krijgen, een beetje zoals Matthew McConaughey.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *