Hier is de batmobile uit Batman v Superman: Dawn of Justice

En hier hebben we dan de eerste high def afbeelding van de batmobile uit Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), en ja, het ziet er wel bad-ass uit. Het was regisseur Zack Snyder die de afbeelding had getweet en de gepolariseerde reacties bleven niet uit. De foto werd duidelijk genomen in de Russell Industrial Center, waar de film gedeeltelijk wordt opgenomen en is minder grainy dan het top shot die eerder op Instagram circuleerde. Het voertuig heeft wel iets weg van de Batman Arkham Knight Batmobile, uit het nieuwe Arkham game. Wat denken jullie?


batman_vs_superman_batmobile.jpg

3 Comments

 1. Brechten

  Moet niet eenvoudig zijn om dat ding te parkeren 🙂

  Reply
 2. Martijn

  It only comes in black …

  Reply
 3. Klaas

  Ziet er veel te overdreven uit! Waar is de functionaliteit van The Tumbler? Het ergste zijn de wapens die erop gemonteerd staan. Ik vond Man of Steel maar een zeer middelmatige film en ik vrees voor de sequel het ergste. Zack Snyder is duidelijk geen Christopher Nolan.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *