Daniel Radcliffe heeft Horns in regie van Alexandre Aja

Ik ben nooit een gigantische bewonderaar geweest van Daniel Radcliffe. Ik kon hem al niet uitstaan in de Harry Potter saga, en nadien vond ik zijn vertolkingen tegenvallen in diverse films zoals The Woman in Black (2012) of Kill Your Darlings (2013).

horns,Alexandre Aja,Daniel Radcliffe,Juno Temple,Joe Hill,stephen king,Heather Graham,Max Minghella,Kelli Garner,James Remar,Joe Anderson,David Morse,Robin Coudert

Binnenkort zien we hem het romcom genre uitproberen met What If (2013), alsook een nieuwe thriller, Hornes (2013) van de talentvolle Alexandre Aja (Haute Tension, Mirrors, Piranha 3D, The Hills Have Eyes). En de trailer van de film heeft me niet helemaal kunnen bekoren, maar de premisse bevalt me wel.

Korte inhoud: In Horns volgen we het verhaal van Ig Perrish (Daniel Radcliffe), een man die beschuldigd wordt van de verkrachting en de moord op zijn vriendin Merrin Williams (Juno Temple). Op een dag wordt hij wakker en ziet hij letterlijk hoorns uit zijn hoofd groeien. Deze geven hem de mogelijkheid om mensen hun zonden te doen opbiechten, een machtige gave die hij zal gebruiken om uit te zoeken wie de misdaad echt begaan heeft.

Het verhaal werd geschreven door Joe Hill, de zoon van Stephen King, en in scenario-vorm gegoten door Keith Bunin die hier zij, debuutscript aflevert. Het is dus een origineel verhaal met een man met duivelshoorns, die uiteindelijk toch niet zo kwaadaardig lijkt alsof hij eruit ziet. Laten we hopen dat de zoon van King kan genieten van iets betere film-adaptaties dan deze van zijn vader. En Joe Hill wil blijkbaar niets aan het toeval overlaten, want hij is tevens producer van Horns.

Naast de hoofdacteurs zien we tevens Heather Graham opduiken, Max Minghella (The Ides mf March, Agora), “Pan Am” actrice Kelli Garner, James Remar, Joe Anderson en David Morse. Voor de muziek besloot de regisseur te werken met Robin Coudert (Maniac, Grand Central).

Gezien de film een beetje horror, een beetje thriller en een beetje romance omvat zou het de ideale film zijn voor met een date te gaan zien tijdens de Halloween periode, en dat is net waar de makers op willen mikken met hun 31 oktober 2014 release. Hier in België zullen we een weekje langer moeten wachten en komt de film in de zalen op 5 november 2014.


*** Horns trailer ***

2 Comments

  1. Berten

    Alweer een trailer die gewoon het gehele verhaal verklapt :s

    Reply
  2. Ol4

    Trailer is inderdaad veel te lang, maar ik heb het gevoel dat de film een leuk idee heeft maar dat de uitwerking nogal simpel is.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *