Kylie Minogue op mechanische stier voor Agent Provocateur

‘Sex will find a way’ … dat hadden de producers van de Agent Provocateur commercial met Kylie Minogue (pics) moeten zeggen toen de spot in december van 2001 op verschillende plaatsen verbannen werd. En de makers zouden nog gelijk gekregen hebben, want de video werd een mega-hit op internet en in de bioscoop waar het de Best Cinema Commercial Of The Year werd. En 10 jaar na de feiten willen we deze clip toch even in de aandacht brengen.


 Kylie Minogue for Agent Provocateur animated picture Kylie Minogue for Agent Provocateur animated picture
© Agent Provocateur

Tegenwoordig pakt Agent Provocateur geregeld uit met bloedhete commercials, al dan niet met bekende gezichten (zoals Maggie Gyllenhaal en Penélope Cruz ). Maar hun eerste grote doorbraak is er toch gekomen met deze spot van regisseur Steve Reeves.

Steve heeft drie jaar geleden zijn overstap willen maken naar de fictie met de langspeelfilm Taking Life (2011). Maar de financiering liep,stroef en het werd uiteindelijk een kortfilm … die niemand heeft gezien. Dit jaar heeft hij dan uiteindelijk zijn debuut kunnen maken met het Britse drama Keeping Rosy (2014), maar ik verwacht niet dat deze film ooit onze bioscoopzalen zal halen.

In de commercial zien we Kylie die haar publiek wil bewijzen hoe erotisch de lingerie van Agent Provocateur wel is. En hiervoor gaat ze in pikante lingerie op de mechanische stier rondjes draaien. Het popidool mag dan nog wel 1m52 zijn, ze bezit de ideale maten en is buitengewoon onweerstaanbaar. De muziek in de commercial is ‘Main Offender’ van The Hives.

*** Kylie Minogue for Agent Provocateur [1080p] ***

***Related Post***
14/12/2013: L’Agent van Penélope Cruz voor Agent Provocateur 2013 met Irina Shayk

1 Comment

  1. java

    Een heerlijke spot !!

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *