9/11 blunder van Paramount bij nieuwe Ninja Turtles film

Een filmstudio als Paramount Pictures is ook niet immuun voor blunders. Zo hebben ze een beetje promotie willen maken voor hun opkomende Teenage Mutant Ninja Turtles (2014), die in de zalen komt op 11 september. Ze hebben hierbij ook gebruik gemaakt van een poster met de Turtles die zowaar vanuit een ontplofte wolkenkrabber springen. Dat de combinatie tussen een ontplofte wolkenkrabber en 9/11 niet meteen een geslaagde combinatie was voor de promotie van een film, hadden ze blijkbaar niet meteen door. Ondertussen hebben ze de tweet verwijderd, maa gelukkig hebben een aantal hier al een foto van gemaakt en geretweet. Komt daar nog bij dat het verhaal zich ook nog eens afspeelt in New York. De negatieve reacties op de tweet waren nauwelijks bij te houden.


2 Comments

  1. Berten

    Zolang er maar over de film gepraat wordt zijn alle goedkope methoden goed.

    Reply
  2. Thibaut

    Lijkt me ook wel iets dat ze op voorhand wisten, maar de reacties wilden uitlokken.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *