Win exclusieve X-Men Days of Future Past goodies !

Deze week loopt X-Men: Days of Future Past (2013) van Bryan Singer in de zalen. En voor deze gelegenheid schenkt De FilmBlog samen met de sponsor HyperX 4 geniale en super coole goodies weg (zie pic).

Korte inhoud: Het verhaal begint in een alternatieve toekomst, waarin de mensen leven als slaven en Magneto’s Brotherhood één voor één wordt uitgeschakeld door een leger van gemuteerde robots die jaren geleden door de regering werden gebouwd na een aanslag van Mystique (Jennifer Lawrence) op Dr. Bolivar Trask (Peter Dinklage), een wapen-contractor die een arsenaal wil uitbouwen die bestand is tegen gemuteerden. Uiteraard liep alles verkeerd af en Mystique werd onderworpen aan een grondig onderzoek om zo het ultieme wapen te ontwerpen. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.


X-Men Days of Future Past

Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels, alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam, officiële adres en laat ons weten of jullie fan van De FilmBlog zijn (die hebben zoals altijd een streepje voor). Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. Mochten jullie een voorkeur hebben voor één van de 4 prijzen, laat het ons ook weten. In de mate van het mogelijke zullen we zien wat we kunnen doen.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op zondag 6 juli 2014. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Elk correct antwoord levert één punt op. Vier deelnemers zullen in de prijzen vallen. In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Succes !

 

[ Zoek de filmtitels !]

 

filmquiz01.jpg

filmquiz02.jpg

filmquiz03.jpg

filmquiz04.jpg

filmquiz05.jpg

filmquiz06.jpg

filmquiz07.jpg

filmquiz08.jpg

filmquiz09.jpg

filmquiz10.jpg

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten hebben we aan deze quiz gewerkt?

 

***Related Posts***
20/05/2014: X-Men: Days of Future Past review + trailer
30/03/2014: Bryan Singer verdedigt X-Men: Days of Future Past
06/06/2011: X-Men: First Class review + trailer