Scarlett Johansson 2de op Maxim 100 lijst achter Candice Swanepoel

Dit was toch wel een beetje van een verrassing om de 30-jarige Scarlett Johansson opnieuw te zien opduiken op de tweede plaats van de Maxim’s 2014 Hot 100 Lijst. Vorig jaar stond de actrice nog op de 15de plaats, en voorbijgaande jaren dobberde ze wat in de middenmoot, maar blijkbaar heeft haar strakke pakje in Captain America: The Winter Soldier (2014) de voters toch over de schreef gehaald (zie pic). In 2008 – toen ze 6 jaar jonger was – stond ze ook al op de tweede plaats.

De eerste plaats ging dit jaar naar het 26-jarige Zuid-Afrikaanse Victoria Secret model Candice Swanepoel, die als nieuwkomer in de maxim lijst haar intrede niet heeft gemist. Candice is het eerste Zuid-Afrikaanse model dat de Victoria’s Secret Fashion Show gelopen heeft en toen ze 16 jaar was verdiende ze al 6000 euro per dag aan fotoshoots. Met haar 1m77 en haar ideale maten van 34B-23-34 is ze een fel begeerd model van Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Sass and Bide, Betsey Johnson en Diane von F├╝rstenberg. Maar tot op heden nog geen filmrollen. Geniet hier van een aantal van Candice Swanepoel’s afbeeldingen (pic01, pic02, pic03, pic04, pic05).

2 Comments

  1. Gregory

    Die Candice kan mij krijgen ­čÖé

    Reply
  2. Al DeNiro

    Scarlett is wat mij betreft knapper dan die steltenloper Candice!

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *