Is Izabel Goulart met haar 1m79 te groot voor Bondgirl-rol?

Is er een nieuwe actie-heldin in de maak met ex-Victoria Secret model Izabel Goulart? In ieder geval lijkt het er wel op als je onderstaande workout filmpjes bekijkt. Deze Zuiderse schone zou ik zo niet meteen in de ring zetten met een Gina Carano, maar qua fysiek mag ze er wel wezen en het verbaast me dat ze tot op heden nog geen echte filmrollen heeft gekregen. Het zou overigens niet het eerste acterende model zijn.

Izabel Goulart is een 30-jarige Braziliaanse schone van Italiaanse komaf, die tussen 2005 en 2008 modellenwerk deed voor Victoria’s Secret. Met haar 1m79 was ze tevens één van de langste super modellen, die zowat in alle mode-magazines op de cover mocht zoals Bazar, GQ, Elle, Homem, L’Officiel en Vogue. Vorig jaar werd ze zelfs het gezicht van MAC Cosmetics, alsook voor de campagne Agua De Coco. Ze is vloeiend in Portugees, Engels en Frans.

Veel acteer-ervaring heeft de dame nog niet. Ze was wel even tezien in aflevering 9 van het 4de seizoen van “Two and a Half Men”, alsook in aflevering 13 van het 3de seizoen van “Entourage” aan de zij van Alessandra Ambrosio. Maar tot op heden nog geen echte filmrollen … maar we blijven hoopvol. Een rol als Bondgirl zou niet verkeerd zijn. Of is ze net iets te groot …?

HQ pics: pic01, pic02, pic03, pic04, pic05 & pic06.

5 Comments

 1. Blackmoon

  Ze is 1cm groter dan Daniel Craig dus als Bondgirl zal het ook niet simpel zijn om haar op hoge hakken te zetten. Grace Jones was ook 1m79 maar Roger Moore was 1m85 en dat viel niet zo fel op als Grace op hakken rondliep. Anderzijds zijn er wel voldoende Fast & Furious achtige actierollen.

  Reply
 2. Brix

  Mooi zijn en kunnen acteren zijn twee totaal verschillende zaken.

  Reply
 3. java

  @Brix: Sinds wanneer moet je kunnen acteren om een rol als Bondgirl te spelen? Vraag het maar aan Olga Kurylenko.

  Reply
 4. Thibaut

  Slechter dan Tanya Roberts (A View to a Kill) kan het nooit meer worden, dus qua acteerwerk zou ik me niet veel zorgen maken.

  Reply
 5. Stefaan

  Nog steeds geen filmrol te pakken? Spijtig, had die 1m79 lange dame wel eens in actie willen zien :s

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *