Gotham trailer en een blik op eerste episode 24: Live Another Day

Gisteren ging de eerste episode van 24 series: Live Another Day in première en gelijktijdig verscheen een uitvoerige bijna 22 minuten lange behind the scenes clip (bekijk onderstaande YouTube clip), waarin we een beeld kregen van de hoofdfiguren in deze 12-delige special event reeks in Londen. We krijgen er ook een eerste kennismaking met de nieuwe villain Margot Al-Harazi, gespeeld door Game of Thrones actrice Michelle Fairley. Maar we krijgen er ook een presentatie van Kate Morgan (Yvonne Strahovski) en Adrian Cross (Michael Wincott)


gotham_selina_kyle_pic01.jpg24_live_another_day_jack_bauer_pic01.jpg

Maar er was ook de eerste extended trailer van de nieuwe reeks “Gotham” (2014 -), de prequel-serie op de Batman franchise waarin we alle figuren ontmoeten in hun jonge jaren, gaande van Bruce Wayne (David Mazouz), Oswald Cobblepot (Robin Taylor), Selina Kyle (Camren Bicondova), Alfred Pennyworth (Sean Pertwee), Detective James Gordon (Ben McKenzie) tot zelfs Ivy Pepper (Clare Foley) en Edward Nygma (Cory Michael Smith) beter bekend al The Riddler.

Moet zeggen dat ik niet zo onder de indruk ben van de eerste beelden van Gotham, laat staan het verhaaltje die rond James Gordon wordt opgehangen, alsof hij plots de nieuwe held van Gotham is, maar anderzijds zijn de karakters interessant genoeg voor een knappe serie. Je moet er dan wel bij nemen dat je nooit een Batman tezien zal krijgen, want de acteur die Bruce Wayne speelt is nog maar 13 jaar. Ik denk dat het zal stinken, maar laten we hopen dat het alsnog beter wordt dan die schijtserie “Arrow” (2012 -). Zo laag kunnen ze waarschijnlijk niet vallen.


*** Gotham extended trailer / 24 – Live Another Day : Jack is Back behind the scenes ***

3 Comments

 1. Thibaut

  Gotham ziet er maar crappy uit :s

  Reply
 2. Mathias

  Het lijkt erop dat ze iets te hard geprobeerd hebben om iets teveel Batman karakters in de serie te steken. Hebben we echt nood aan een kind Catwoman of Poison Ivy??

  Reply
 3. Fabian

  Ik vond de sfeer van de trailer wel goed zitten. Ik geef het een kans, ook al nemen ze hier wel een loopje met de origin stories van de verschillende personages.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *