Twee sekstapes in 2014, SX Tape en Sex Tape

Er komt maar geen einde aan de Paranormal Activity rage, ondanks de wat tegenvallende box-office cijfers van de 5de film Paranormal Activity: The Marked Ones (2014), die mysterie en suspense ging vervangen door voorspelbaarheid en nonsens. Maar ondertussen hebben we hier al SX Tape (2012) van Bernard Rose naar een script van Eric Reese, een film die twee jaar eerder had moeten uitkomen maar nu pan uitgebracht wordt.

Korte inhoud: Adam (Ian Duncan) en Jill (Caitlyn Folley) proberen de sleur uit hun relatie te krijgen door een sekstape op te nemen in een verlaten landhuis. Ze realiseren zich dat ze niet alleen zijn in deze onheilspellende omgeving, en dat bepaalde sekstapes beter niet gemaakt worden. Hun kinky avontuur verandert al snel in een wanhopige overlevingsstrijd.


sxtape_2014_poster.jpgsex_tape_2014_poster.jpg

Dit jaar komt tevens ook nog een andere Sex Tape (2012) uit van regisseur Jake Kasdan, naar een script van Kate Angelo. Ook al zal deze film iets meer toeschouwers trekken, denk ik niet dat het een hoogvlieger zal worden.

Korte inhoud: Wanneer Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) eerst bij elkaar kwamen, was hun romantisch avontuur behoorlijk intens – maar na tien jaar en twee kinderen is de vlam wat uit hun liefdesleven en moet de vonk er opnieuw ingestoken worden. Om de dingen wat spicy te maken, besluiten ze om een video van zichzelf op te nemen waarin ze elke seks-positie proberen in een marathon van drie uur. Het lijkt een geweldig idee – totdat ze ontdekken dat hun meest private-video niet meer zo privé is en een klik verwijderd is om onthuld te worden aan de gehele wereld. Met hun reputatie op het spel,begint een race tegen de klok om hun video terug te winnen.

En in die laatste film duiken nog heel wat andere bekende koppen, zoals Rob Lowe, The Office– actrice Ellie Kemper, Jack Black en Rob Corddry. Voor Jason Segel en Cameron Diaz is het de tweede keer na Bad Teacher (2011) dat ze een koppel spelen. Ik heb geen idee of SX Tape ooit bij ons in de bioscoop zal komen, maar Sex Tape staat gepland voor 13 augustus 2014.


*** SX Tape trailer + Sex Tape trailer ***

3 Comments

 1. Al DeNiro

  Kan iemand dringend een R rated komedie maken met Diaz en Aniston? Die twee verlangen er naar!

  Reply
 2. Gleny Boy

  Cameron Diaz is niet grappig en zal dat nooit worden 🙁

  Reply
 3. Aless

  Bij sommige films moet je gewoon naar de trailer kijken en je hebt alles al gezien.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *