Kylie Minogue showt haar fitness-kontje in Sexercize

We verwachten niets anders van Kylie Minogue dat ze naar buiten komt met clips die haar benen en achterwerk in de verf zetten. En tegenwoordig kunnen de clips niet sexy genoeg is (cf. Lady GagA, Miley Cyrus, Ke$ha, Beyonce, Rihanna, ShaKira, …) en deze Sexercize van haar nieuwe album Kiss Me Once wil zeker niet onderdoen.


 Kylie Minogue animated Sexercize picture Kylie Minogue animated Sexercize picture 2
Kylie Minogue – Sexercize © 2014 WMG – PLG UK Frontline

De muziek zelf is niet om te aanhoren, maar de fotografie van de geniale Director of Photography Jaime Feliu-Torres is in ieder geval geslaagd en zeker de moeite waard om dit filmpje op onze webstek te plaatsen. De bewegingen werden begeleid door de Australische choreograaf Ashley Wallen die ook al te zien was als danser in Moulin Rouge (2001). De regie van de clip kwam van Will Davidson, maar met een dergelijke ploeg achter de camera heb je als regisseur in essentie weinig toegevoegde waarde. Hier vinden jullie de videoclip.

4 Comments

 1. Daan

  Tip: Bekijken met de klank uit. Mooie fotografie, maar vooral schoon madam in beeld 😉

  Reply
 2. Anthony

  Inderdaad, mooie clip. Maar jammer van die muziek. By the way, Lady Gagy en Shalira ken ik nog nie 😉

  Reply
 3. Glen

  De truuk met de plastieken bal had ik nog niet eerder gezien, mooi, mooi.

  Reply
 4. Kevin

  Ze mag er wezen, ons Kylie :))

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *