De FilmBlog geeft 5 DVD’s weg van Nurse

In de States draait Nurse 3D (2013) van Douglas Aarniokoski. En ook al wordt de film door de pers neergesabeld, moet je weten dat dergelijke exploitation-horror-camp geen voer is voor al te kritische journalisten. Deze prent zal wel de moeite zijn om te zien bij een laatavond vertoning, al was het maar om de prettig gestoorde Paz de la Huerta aan het werk te zien als een femme fatale in verpleegsters-outfit.

!!CORRECTIE!!: De distributeur heeft spijtig genoeg beslist om de film niet uit te brengen in de Belgische zalen, bijgevolg kunnen we ook geen duo-tickets voor de film opsturen. In ruil zullen we 5 winnaars kunnen belonen met een DVD exemplaar (binnen een paar maand). Het was dit of gewoon de wedstrijd afschaffen, wij verkozen de eerste optie. Deelnemen heeft dus nog steeds zijn verdiensten, weliswaar met wat vertraging.

Korte inhoud: Overdag is Abby Russell (Paz de la Huerta) een toegewijde verpleegster, iemand bij wie je zonder aarzelen je leven aan toe zou vertrouwen. Maar ’s nachts, begint haar echte werk … met behulp van haar wulpse vormen en smeulende sex-appeal, lokt ze vreemdgaande mannen in haar val. Ze worden op brutale manier om het leven gebracht en blootstelt voor wie ze werkelijk zijn. Wanneer de jongere verpleegster Danni (Katrina Bowden) de extracurriculaire activiteiten van Abby doorziet, is ze genoodzaakt haar masterplan aan te passen en een manier te vinden om de jongere verpleegster te slim af te zijn.


Nurse 3D banner

Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels, alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam, officiële adres en laat ons weten of jullie fan van De FilmBlog zijn (die hebben zoals altijd een streepje voor). Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. Er zijn vijf duo-filmtickets te winnen van A-Film die geldig zijn in bioscopen waar de film speelt.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op zondag 9 maart 2014. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Elk correct antwoord levert één punt op. Vijf koppels vallen in de prijzen. In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Succes !

 

[Uit welke films komen deze Femmes Fatales!]

filmquiz01.jpg

filmquiz02.jpg

filmquiz03.jpg

filmquiz04.jpg

filmquiz05.jpg

filmquiz06.jpg

filmquiz07.jpg

filmquiz08.jpg

filmquiz09.jpg

filmquiz10.jpg

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten hebben we aan deze quiz gewerkt?

 


*** Nurse 3D trailer ***

***Related Post***
11/12/2013: Pikante Nurse 3D trailer met femme fatale Paz de la Huerta
19/08/2010: HQ picture gallery Paz de la Huerta