Pikante Nurse 3D trailer met femme fatale Paz de la Huerta

En hier hebben we de eerste trailer van een potentieel leuke erotische horrorfilm Nurse 3D (2012), in regie van Douglas Aarniokoski die een paar jaar geleden met de sobere gefilmde actiethriller The Day (2011) uitgepakte en hier nu de kaart trek van het lichtere genre. Toch hebben we hier niet te maken met een soort sexploitation film, zoals de eerste affiche op aanstuurde, maar is er wel degelijk een verhaal.

nurse 3d,Paz de la Huerta,Douglas Aarniokoski,Katrina Bowden,Boardwalk Empire,Single White Female

Korte inhoud: Overdag is Abby Russell (Paz de la Huerta) een toegewijde verpleegster, iemand bij wie je zonder aarzelen je leven aan toe zou vertrouwen. Maar ‘s nachts, begint haar echte werk … met behulp van haar wulpse vormen en smeulende sex-appeal, lokt ze vreemdgaande mannen in haar val. Ze worden op brutale manier om het leven gebracht en blootstelt voor wie ze werkelijk zijn. Wanneer de jongere verpleegster Danni (Katrina Bowden) de extracurriculaire activiteiten van Abby doorziet, is ze genoodzaakt haar masterplan aan te passen en een manier te vinden om de jongere verpleegster te slim af te zijn.

Na het zien van de trailer heb je meteen het gevoel naar een soort Single White Female (1992) te zien met een Brian De Palma sausje. Paz is bekend van de Boardwalk Empire tv-serie en was hierin ook al niet verlegen om uit de kleren te gaan. Het moet gezegd worden, ze is ook iets van een zwoele seksbom met haar vlammende ogen, haar volle lippen en volmaakte lichaam. Paz heeft zich in de serie ontpopt als één van de meest sexy, meest intrigerende, meest boeiende personages. Ze is wraakzuchtige, verward en een potentieel gewelddadige femme fatale die haar seksualiteit gebruikt als wapen. En dat zij nu net deze rol aangeboden krijgt ligt geheel binnen haar register. Maar ook Katrina Bowden, die ook wel gezien mag worden, is een leuke aanwinst voor de film.

Het budget van de film ligt met zijn 10 miljoen dollar uiteindelijk nog hoog voor een R-rated film zonder echte filmsterren. Het is dus een beetje van een risico, want de film is nog niet zeker van zijn bioscooprelease. Hij werd in 2012 vertoond in de Verenigde Arabische Emiraten of all places, en nadien terug in de koelkast gestopt. Dit jaar werd hij al uitgebracht in Rusland en volgend jaar zou hij in Nederland moeten draaien op 12 februari 2014. Voor de rest van de release is het nog koffiedik kijken.


*** Nurse 3D trailer ***

***Related Post***
19/08/2010: HQ picture gallery Paz de la Huerta

2 Comments

  1. Dougie

    Hadden ze die film niet beter ‘Nurse DD’ genoemd in plaats van ‘Nurse 3D’ ??

    Reply
  2. Quantum

    Wel een leuke trailer, film zal wel op niet veel trekken vrees ik.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *