De FilmBlog geeft Don Jon filmtickets weg

Op 20 november komt de film Don Jon (2013) in onze zalen, van en met Joseph Gordon-Levitt, die een paar weken geleden op de rode loper van het Filmfestival van Gent heel wat vrouwenhartjes sneller deed bonken. Gezien de drukke agenda heb ik de film zelf niet kunnen zien maar zal 2 koppels plezieren met een duo-ticket voor de film in een bioscoop naar keuze.

Korte inhoud: Don Jon (Joseph Gordon-Levitt) is net alleen een echte vrouwenzot, maar ook nog eens verslaafd aan seks en porno. Hij heeft nooit problemen gehad om een mooie vrouw binnen te doen, tot op het ogenblik dat hij Barbara (Scarlett Johansson) ontmoet. Barbara is een idealistische vrouw, die op zoek is naar de ware. Jons passie voor Barbara dwingt hem om vrede te nemen met talrijke verschillen die ze hebben met elkaar. Dat is totdat hij Esther (Julianne Moore) ontmoet, een vrouw die hem beter begrijpt dan hij zelf.


don jon 2013 poster 01don jon 2013 poster 03don jon 2013 poster 01

Gezien Joseph Gordon-Levitt eigenlijk nog een vrij nieuw gezicht is in Hollywood dachten we om deze keer een quiz samen te stellen met vrij jonge acteurs. Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met hun correcte namen alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam, officiële adres en laat ons weten of jullie fan van De FilmBlog zijn. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. Er zijn twee duo-filmtickets te winnen, alsook twee DVD-pakketjes met de DVD van Match Point (2005) met Scarlett Johansson en die van The Kids are All Right (2010) met Julianne Moore.


don jon,joseph gordon-levitt,scarlett johansson,julianne moore

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op vrijdag 15 november 2013. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Elk correct antwoord levert één punt op. Vier mensen vallen in de prijzen. In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Succes !