Het visitekaartje van go-go danser Vika Konsivar voor Michael Bay

Tijdens deze hete zomerdagen vonden we het op De FilmBlog een leuk idee om wat stoom af te blazen met een wel heel aanstekelijke en sexy videoclip / demo-reel van de Oekraïense danseres en choreografe Vika Konsivar. We hebben hier al eens sexy clips van Eric Prydz en Kylie Minogue laten zien, maar deze mocht er ook wel bij. Ik denk niet dat haar bedoeling was om GoGo Danser te worden, maar als actrice zou ze meteen aan de slag kunnen bij Michael Bay die hierop verzot is, getuige zijn nieuwe film Pain & Gain (2013). Ze heeft alvast een mooi visitekaartje.


 Vika Konvisar animated picture Vika Konvisar animated picture
© Courtesy of Vika Konvisar

De verwachtingen voor Pain & Gain waren hoog gespannen, maar het was opnieuw één grote teleurstelling. Bay is een beeldjesmakers met een voorliefde voor hero-shots en slanke babes op hoge hakken, al dan niet dansend rond een paal. Het waar gebeurde verhaal over de een drie-koppige crew van domme bodybuilders die een rijke man kidnappen voor zijn geld, lijkt wel een leuk gegeven voor een actieprent. Pain & Gain loopt sinds 7 augustus in onze zalen.


3 Comments

 1. Berten

  Dat is het enige wat ik nog goed vind aan de Michael Bay films :p

  Reply
 2. Ace

  Ik heb haar spijtig genoeg niet aangetroffen in Pain & Gain…misschien de reden waarom de film zo is tegengevallen…

  Reply
 3. Marvin

  Echt wel een babe 😮

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *