Hete videoclip van DJ Autoerotique’s “Asphyxiation”

Na de Call On Me videoclip waar elke man wild van werd is er een nieuwe uitdagende videoclip op de markt. Deze keer komt de clip van de bekende DJ Autoerotique. Het nummer heet “Asphyxiation” en de outfits van de welgevormde dames verschilt niet heel veel van die uit die aerobics videoclip. Enjoy !


 autoerotique_asphyxiation animated picture autoerotique_asphyxiation animated picture autoerotique_asphyxiation animated picture

Het spel die wordt gespeeld is ‘dodgeball’ (een spel die wij al speelden tijdens onze humaniora), en met Dodgeball: A True Underdog Story (2004) met Vince Vaughn, Christine Taylor en Ben Stiller. Er zou een Dodgeball 2 (20??) moeten komen, maar met Ben Stiller die nu meer gerespecteerd wil worden als acteur zie ik deze film nog niet snel in productie gaan. Hier is de link naar de videoclip.

*** DJ Autoerotique’s “Asphyxiation” ***

1 Comment

  1. Blackmoon

    Vind dees eigenlijk wel nen zalige clip :))

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *