Fouten in Kick-Ass, Pirates of the Caribbean, Star Trek en Django Unchained

En op deze verlofdag is er niets beters dan een nieuwe reeks Cinema Sins filmpjes. Een overheerlijke festijn van muggenzifterij, uitschuivers, al te evidente product placement en zaken die indruisen tegen de wetten van de logica, en dit bij mainstream films. Fouten die je zo goed als bij elke film kunt aantreffen en die uiteindelijk ook wel de charme vormt van deze zevende kunst.


kick-ass,django unchained,pirates of the caribbean,star trekkick-ass,django unchained,pirates of the caribbean,star trekkick-ass,django unchained,pirates of the caribbean,star trekkick-ass,django unchained,pirates of the caribbean,star trek

Voor deze derde reeks zullen we Kick-Ass (2010) nemen, waarvan de weinig overtuigende sequel Kick-Ass 2 (2013) in de zalen loopt. Ook de eerste Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) krijgt een analyse, naast Star Trek (2009) en Django Unchained (2012). Enjoy !


*** klik op de You Tube links voor groter formaat ***


***Related Posts***
02/04/2013: Fouten in The Dark Knight, Skyfall, The Hunger Games en Inception
06/01/2013: Fouten in The Avengers, The Dark Knight Rises, Prometheus en The Amazing Spider-Man

3 Comments

 1. Bennett

  Heb wel moeten lachen met Star Trek, maar de makers hadden blijkbaar niet door dat JJ eigenlijk de maker is van de Lost serie en bijgevolg niet kan verweten worden van Lost te stelen. (zie de Dharma station 3:43)

  Reply
 2. Spence

  De product placement in sommige films is toch wel serieus overdreven, maar je moet al een Amerikaan zijn om al die merken te spotten.

  Reply
 3. miiki

  Zou leuk zijn mochten ze de James Bond films aan een dissectie blootleggen? Daarin zit materiaal genoeg.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *