Controversiële Hitman: Absolution teaser trailer

De teaser trailer van het nieuwe Hitman game staat on-line. Het is een beetje afgekeken van Nude Nuns with Big Guns (2010) maar het ziet er wel kick-ass uit. Hopelijk is het spel even spannend als de teaser. Hitman: Absolution (2012) zou vanaf November in de winkelrekken liggen.


hitman,agent 47,Hitman Absolution,Keith Carradine

Hitman: Absolution is een stealth game die ontwikkeld werd door IO Interactive en is het 5de game uit de Hitman-reeks. Volgens de makers hebben ze dit nieuw game ontworpen voor een breder publiek, met een grotere toegankelijkheid en iets eenvoudiger om te spelen, maar zoals de teaser laat vermoeden, behoudt het game zijn donker en hardcore kantje. De villain die Agent 47 zal moeten confronteren is Blake Dexter die vertolkt zal worden door Dexter acteur Keith Carradine. Hier vinden jullie tevens een interessante playthrough.

De onderstaande teaser trailer “Attack of the Saints” heeft ondertussen al heel wat stof doen opwaaien, maar zoals met vele controversiële video’s bestaat er geen betere manier om een product aan de massa te verkopen. De game director Tore Blystad heeft ondertussen al zijn excuses aangeboden voor de seksistische godslastering in het clipje “sorry that we offended people” en “was truly not the intention of the trailer.” …Yeah right 🙂


*** Hitman: Absolution game teaser trailer ***

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *