Testpubliek gezocht voor The Conjuring

Er is binnenkort een testscreening voor de opkomende horrorfilm The Conjuring (2013) van James Wan, voor 250 filmliefhebbers van het horrorgenre. Deze zal doorgaan op donderdag 1 augustus om 20 uur in Kinepolis Brussel. Het testpubliek mag de film gratis bijwonen en na afloop krijgen ze een gratis ticket voor Gravity (2013) met Sandra Bullock en George Clooney. Tijdens de vertoning zal het publiek gefilmd worden om de reacties in beeld te brengen. Deze reacties kunnen dan later worden gebruikt voor de communicatie tijdens de lancering van de nieuwe film. Na afloop kunnen deelnemers ook nog hun reacties kwijt voor de camera indien ze dat wensen. Inschrijven kan via de link op onderstaande banner.


The conjuring test screening

Korte inhoud: Ed (Patrick Wilson) en Lorraine Warren (Vera Farmiga) zijn twee beruchte paranormale onderzoekers die het land doorkruisen met hun verhalen over verschillende spookhuizen waar ze over de vloer zijn geweest. Op een dag wordt hun hulp ingeroepen door het koppel Carolyn Perron (Lili Taylor) en Roger Perron (Ron Livingston), die geterroriseerd worden op hun afgelegen boerderij door een duistere en kwaadaardige geest. Niets kan hun echter voorbereiden op de duivelse gruwel die ze er zullen aantreffen.

Laat deze kans niet aan jullie neus voorbijgaan. De film wordt niet alleen gezien als een instant horrorklassieker, met zomaar eventjes 85% op Rotten Tomatoes. De film komt pas in de zalen vanaf 11 september, dus dit kan een unieke gelegenheid zijn om deze horror vroegtijdig te ontdekken. Wees er wel snel bij, want 250 tickets kunnen wel eens snel opgesoupeerd zijn.

***Realted Posts***
07/07/2013: The Conjuring trailer
11/05/2013: Gravity trailer

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *