De antwoorden en winnaars van de The Haunting in Connecticut 2 Quiz

We hebben ons wederom door de mailbox geworsteld en hier zijn de antwoorden en winnaars van de The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (2013) wedstrijd. Ik geef toe dat de film waarschijnlijk wel niet veel soeps zal zijn, maar toch was er behoorlijk wat belangstelling. De 5 mensen die een duo-ticket in de bus mogen verwachten zijn: M. Staes, K. Goossens, B. Vanneste, A. De Groof, D. Voets. Proficiat aan de winnaars! De tickets mogen jullie nog deze week in de bus verwachten. Stel je bioscoopbezoek niet teveel uit, want ik heb het gevoel dat deze prent snel uit het programma zal vallen. Hieronder zijn de correcte antwoorden.


The Haunting in Connecticut


1. The Shining
2. The Grudge
3. Evil Dead
4. A Tale of Two Sisters
5. 1408
6. Shutter
7. Mirrors
8. Poltergeist
9. Rinne
10. The Ring

***Related Post***
08/06/2013: The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia wedstrijd