Win duo-tickets voor The Haunting in Connecticut 2

Voor onze nieuwe wedstrijd geven 5 duo-filmtickets weg voor de horror sequel The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (2013) in een kinepolis-complex naar keuze. De film is geen rechtstreeks vervolg op The Haunting in Connecticut (2009), maar het is dezelfde franchise over een gezin die in een oud spookhuis komt wonen. De vorige film werd geregisseerd door Peter Cornwell, deze film is geregisseerd door Tom Elkins, nog maar eens een regiedebuut.

Korte inhoud: Kort na de verhuizing naar hun ideale nieuwe huis raken Lisa (Abigail Spencer) en Andy (Chad Michael Murray) bezorgd om hun jonge dochter (Emily Alyn Lind). Ze begint mysterieuze vreemdelingen te zien, die niemand anders kan zien. De angst van het echtpaar slaat pas echt toe wanneer ze zelf ook angstaanjagende verschijnselen waarnemen in en om het huis. De verschijningen verstrekken aanwijzingen die een lang bewaard geheim kunnen onthullen.


The Haunting in Connecticut

Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels (we rekenen zowel de originele titel, als de titel van de remake of mogelijke sequel goed) alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam, officiële adres en laat ons weten of jullie fan van De FilmBlog zijn. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op zondag 16 juni 2013. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Elk correct antwoord levert één punt op. In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Succes !

 

[ Zoek de filmtitels ! ]

 

filmquiz01.jpg

filmquiz02.jpg

filmquiz03.jpg

filmquiz04.jpg

filmquiz05.jpg

filmquiz06.jpg

filmquiz07.jpg

filmquiz08.jpg

filmquiz09.jpg

filmquiz10.jpg

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten hebben we aan deze quiz gewerkt?

*** The Haunting in Connecticut 2 trailer ***