De antwoorden en winnaars van de Django Unchained Quiz

Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost maar we hebben ons door onze ontplofte mailbox geworsteld, en tot de conclusie gekomen dat we het niveau van onze FilmQuiz toch wat mogen opkrikken, want vrijwel iedereen had 10/10. De antwoorden van de Django Unchained wedstrijd kunnen jullie in ieder geval onder dit berichtje vinden en de 5 winnaars van deze quiz zijn de volgende: B. Van Hulst (Blu-ray+comic+cards), H. Verstraaten (DVD+comic+cards), C. De Loor (comic+cards), D. Pauwels (comic+cards), T. De Jong (comic+cards). We zullen proberen om de pakketten nog deze week te versturen, dus hopelijk krijgen jullie deze begin volgendeweek in de bus. Proficiat aan de winnaars en bedankt aan alle deelnemers! Blijf De FilmBlog volgen voor nog meer leuke filmprijzen.


django unchained,wedstrijd

1. Django
2. Unforgiven
3. For a Few Dollars More of Per Qualche Dollaro in Più
4. True Grit
5. 3:10 to Yuma
6. The Good, the Bad and the Ugly of Il Buono, il Brutto, il Cattivo
7. Bonnie and Clyde
8. No Country for Old Men
9. The Magnificent Seven
10. Badlands