Goodies te winnen met de Iron Man 3 wedstrijd

Met de release van Iron Man 3 (2013) pakken we hier op De FilmBlog nog eens uit met een wedstrijd. Deze keer geen dvd/s of filmtickets, maar wel leuke goodies. Joris heeft de film ondertussen ook al gezien en zal zo dadelijk ook zijn review on-line zetten. En het algemeen gevoel bij recensenten is dat het een geslaagde B+ film is geworden. Iron Man 3 draait al vanaf 24 april 2013 bij ons in de bioscoop.

iron man 3,jon favreau,shane black,robert downey jr,ben kingsley,skyfall,guy pearce,gwyneth paltrow,don cheadle,william sadler,the avengers

Korte inhoud: De briljante Tony Stark (Robert Downey Jr.) komt tegenover een vijand te staan die geen grenzen kent. Wanneer zijn persoonlijke wereld door deze vijand verwoest wordt, begint hij aan een aangrijpende zoektocht naar de verantwoordelijken. Deze reis zal zijn moed op de proef stellen. Wanneer Stark met zijn rug tegen de muur komt te staan kan hij alleen overleven door te vertrouwen op zijn eigen uitvindingen, vindingrijkheid en instinct om zijn naasten te beschermen.

De FilmBlog en de alom sympathieke collega’s van Way To Blue zullen bij deze 2 deelnemers gelukkig maken met een Iron Man 3 goodies pakket. We hebben notebooks, ice-cube trays, baseball caps, earphone sets, tattoo’s & stickers. Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte ‘namen van de comic-personages’ (hun naam of alter-ego naam) alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam, officiële adres en laat ons weten of jullie fan van De FilmBlog zijn. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op zondag 5 mei 2013. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Elk correct antwoord levert één punt op. In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Succes !


iron man 3,wedstrijd

 

[ Wie zijn deze comic heldinnen? ]

 

filmquiz01.jpg

filmquiz02.jpg

filmquiz03.jpg

filmquiz04.jpg

filmquiz05.jpg

filmquiz06.jpg

filmquiz07.jpg

filmquiz08.jpg

filmquiz09.jpg

filmquiz10.jpg

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten hebben we aan deze quiz gewerkt?


*** Iron Man 3 trailer ***