Nicki Minaj maakt filmdebuut met The Other Woman

Naast Sports Illustrated model Kate Upton zal volgens The Hollywood Reporter nu ook het rondborstige pop-idool Nicki Minaj haar debuut maken in The Other Woman (2014) van Nick Cassavetes naar een debuutscenario van Melissa Stack.

De rapster Minaj zal meteen in het acteerbad worden geduwd met meer ervaren actrices zoals Cameron Diaz en Leslie Mann. Al die vrouwen zullen rond de vinger draaien van één man, gespeeld door Nikolaj Coster-Waldau. De komedie gaat over een vrouw (Diaz) die erachter komt dat haar geliefde (Coster-Waldau) getrouwd is met een andere vrouw (Mann). Samen met “de andere vrouw” neemt ze wraak op de man. Naar verluidt zou de 30-jarige Minaj waarschijnlijk de assistente spelen van Cameron Diaz.

Of Nicki Minaj kan acteren valt nog maar te bezien. En ook al kan ik haar muziek niet echt smaken en vind ik haar voorkomen iets te plastiekerig, het is een en blijft een vrouw met ballen aan haar lijf die minder dom is dan wat het plaatje laat vermoeden. En ook al is het een Amerikaanse rapper, kan ze perfect rappen met een Brits cockney accent. Minaj heeft een paar jaar geleden ook haar stem geleend voor de animatiefilm Ice Age 4: Continental Drift (2012).

Minaj was ook al te zien in de jury-box van American Idol, waar ze het blijkbaar aan de stok heeft met die andere pop-diva Mariah Carey. Hopelijk zal de filmcarrière van Minaj meer vruchten afwerpen dan deze van Carey. Eén ding is zeker, de regisseur heeft het zichzelf wel niet gemakkelijk gemaakt met al dat nieuw talent rondom hem. Wanneer de film in de zalen moet draaien is op dit ogenblik nog niet bekend.

***Related Post***
17/04/2013: Sports Illustrated model Kate Upton in The Other Woman

2 Comments

  1. de Lau

    Als al die fans nu eens naar de bioscoop zouden gaan, dan is de film meteen uit de kosten.

    Reply
  2. Gilles

    Rappers zijn meestal wel goed in fictiefilms, Snoop Dogg, Macy Gray, LL Cool J, … Er zijn uiteraard ook uitzonderingen aan deze regel zoals 50 cent.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *