Fouten in The Dark Knight, Skyfall, The Hunger Games en Inception

De mensen van Cinema Sins hebben opnieuw wat filmpjes aan een analyse blootgesteld op zoek naar uitschuivers en bizarre wendingen. In een vorige blogpost was het de beurt aan de 4 grootste blockbusters van 2012 (The Avengers, The Dark Knight Rises, Prometheus en The Amazing Spider-Man), deze keer gaan we 4 andere films op het schavot leggen.


the dark knight,skyfall,movie sins,the hunger games,inceptionthe dark knight,skyfall,movie sins,the hunger games,inceptionthe dark knight,skyfall,movie sins,the hunger games,inceptionthe dark knight,skyfall,movie sins,the hunger games,inception

De “sins” zijn niet altijd even pertinent, maar ze blijven wel grappig. In ieder geval kan je zo’n analyse gemakkelijk bij om het even welke film voeren, of het nu om een B-film gaat, een cult film of een meesterwerk. Ik betwijfel zelfs of een film die geen enkele fout maakt, wel bestaat, laat staan dat de film ook op iets trekt. Maar sommige fouten kunnen soms ook wel doorwegen. In ieder geval hebben de makers van de filmpjes behoorlijk wat succes, want hun You Tube reviewkes worden gemiddeld door 1 miljoen mensen bekeken. En ik hoop dat ze er nog veel meer mogen maken.

De vier mainstream prenten die ik in deze blogpost aan bod laat komen zijn The Dark Knight (2008), Skyfall (2012), The Hunger Games (2012) en Inception (2010). Enjoy !


*** klik op de You Tube links voor groter formaat ***


 

***Related Post***
15/08/2013: Fouten in Kick-Ass, Pirates of the Caribbean, Star Trek en Django Unchained
06/01/2013: Fouten in The Avengers, The Dark Knight Rises, Prometheus en The Amazing Spider-Man
17/10/2012: Skyfall review
29/10/2011: The Hunger Games trailer
30/07/2010: Inception review
01/08/2008: The Dark Knight review

4 Comments

 1. Bennett

  Het filmpje van Inception heeft fouten in zijn fouten-analyse. Op 1:07 over de kick gaat hij bijvoorbeeld de mist in. Cobb komt was wakker na een slag in het water, omdat hij in een droom van een droom zit, daar waar de andere gewoon in een droom zaten. Het hangt er vanaf hoe diep je zit en hoe ‘vertraagd’ de nieuwe werkelijkheid wordt. Bijgevolg gaan ze ook niet rondvliegen in de sneeuw, ze worden hoogstens een beetje duizelig, en zijn sin #22 en #25 al zeker geen sin.

  Reply
 2. katrien

  Als een Hunger Games fan heb ik hier toch serieus mee moeten lachen :))

  Reply
 3. govert

  ach the hunger games is gewoon een grote fout

  Reply
 4. nicky

  de honger spelen is zo cool wat is er fout buiten dat ene schrikmoment met die nep honden, het past er niet.
  de rest is top en geen fout volgens mij
  laat het spelen beginnen en mogen de kanzen immer in je voordeel zijn.
  hihi

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *