Kick-Ass 2 poster en red band trailer !

Een film waar ik naar zit uit te kijken is Kick-Ass 2 (2013) van Jeff Wadlow. Ik heb met volle teugen genoten van Kick-Ass (2010) en heb dus wel hoge verwachtingen.

kick-ass,kick-ass 2,jeff wadlow,chloe grace moretz,jim carrey,aaron taylor-johnson,christopher mintz-plasse

Korte inhoud: Hit Girl (Chloë Grace Moretz) en Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave. Met de diploma-uitreiking om de hoek besluit Dave samen met Mindy het eerste superheldenteam ter wereld op te richten. Echter, wanneer Mindy betrapt wordt wanneer ze wil wegglippen om Hit Girl te worden moet ze stoppen – en de afschrikwekkende wereld van gemene meisjes op de middelbare school alleen confronteren. Dave sluit zich hierop aan bij Justice Forever, een groep gemaskerde kruisvaarders onder leiding van de ex-maffioso Kolonel Stars and Stripes (Jim Carrey). Net als ze het verschil beginnen te maken in de straten, verzamelt ‘s werelds eerste superslechterik, Red Mist – herboren als The MotherFucker (Christopher Mintz-Plasse), zijn eigen verbond van slechteriken en heeft een plannetje klaar om Kick-Ass en Hit Girl te laten boeten voor wat ze met zijn vader gedaan hebben. Zijn plan heeft slechts één mankement: als je raakt aan één van de leden van Justice Forever, dan raak je ze allemaal.

En hier hebben we dan de trailer die bevestigt dat “echte teenage superhelden” cooler zijn dan alle andere superhelden uit de comics. Hit Girl is ondertussen iets ouder geworden, maar ze heeft nog niets van haar charmes verloren als grof gebekte hard hitter. Toch denk ik dat het kostuum haar iets minder past dan in de vorige film. Ik denk dat mocht er een derde deel komen, dit “little girl” concept niet meer zal werken. De trailer ziet er in ieder geval iets minder gelikt, en iets meer urban savvy uit, en er is behoorlijk wat ‘kick-ass’ aan de gang op diverse plaatsen. En zoals het hoort bij sequels tegenwoordig moet er een scène in op een snelweg (Damn you Matrix Reloaded !).

Terzelfdertijd lijkt het erop dat ze het iets meer mainstream hebben aangepakt en iets minder bot zoals de oorspronkelijke comic van Mark Millar. Dit pakt niet weg dat ik nog altijd wel een fan ben. Ik zal Nicolas Cage wel missen, maar Jim Carrey is uiteraard een waardig alternatief. Hopelijk zal hij niet teveel de show stelen. De film zou deze zomer bij ons in de zalen moeten draaien.


*** Kick-Ass 2 red band trailer ***

***Related Post***
27/01/2013: Kick-Ass 2 afbeeldingen
21/02/2012: Kick-Ass 2: Balls to the Wall sequel in de pijplijn
23/12/2010: Top 10 Best Movies of 2010
22/04/2010: Kick-Ass filmbespreking
14/03/2010: Een Kick-Ass poster collectie

2 Comments

 1. Dougie

  Lijkt erop dat de nieuwe regisseur toch de stijl van Matthew Vaughn heeft gevolgd en denk ook wel dat het de laatste kick-ass film zal worden voor Chloë Moretz, tenzij ze heel snel in productie gaan.
  Jim Carrey is zijn outfit is te gek.

  Reply
 2. Snuff

  Ik vind het wel spijtig dat Matthew Vaughn de nieuwe Star Wars film zal regisseren. Nu zitten we opgezadeld met die wisselvallige lensflare Jar-Jar Abrams kloot :s

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *