L’Agent van Penélope Cruz voor Agent Provocateur 2013 met Irina Shayk

Hier is de nieuwste commercial van het lingeriemerk Agent Provocateur. Wat is er zo bijzonder aan? Wel, het filmpje werd gemaakt door niemand minder dan actrice Penélope Cruz. Ook manlief Javier Bardem en een zeer zwangere jongere zus Mónica Cruz namen deel aan dit paradijs van lust en verleiding. Adriana Lima lookalike en super-model Irina Shayk werd de centrale diva in deze 6 minuten lange kortfilm. Cruz heeft nu ook haar eigen lijn binnen Agent Provocateur, genaamd: l’Agent. Hieronder het filmpje:


*** L’Agent van Penélope Cruz voor Agent Provocateur 2013 ***


***Related Post***
22/12/2011: Kylie Minogue op mechanische stier voor Agent Provocateur

1 Comment

  1. Julie

    Ik snap niet wat die vrouwen allemaal aan het doen zijn, maar heb er desondanks van genoten, lol 🙂

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *