Sports Illustrated model Kate Upton in The Other Woman

Ze zijn op één hand te tellen, de films die geen gebruik maken van een knappe deerne om de cast wat op te fleuren. En het ziet er naar uit dat regisseur Nick Cassavetes (Alpha Dog, The Notebook, John Q) voor zijn nieuwste film The Other Woman (2013) heeft hij het Sports Illustrated model Kate Upton kunnen strikken.

In de film zou Kate de tweede maîtresse spelen van de Game of Thrones acteur Nikolaj Coster-Waldau, naast actrice
Cameron Diaz die de andere maîtresse speelt. De uiteindelijke vrouw van het personage wordt dan gespeeld door Leslie Mann. Wel een fijne rol voor een acteur om met deze 3 appetijtelijke dames op te trekken. Veel van het project is er anders nog niet bekend.


© Sports Illustrated Swimsuit

Modellen die aan acteerwerk beginnen heeft zowel goeie en minder goeie acteerprestaties opgeleverd. Kate heeft al een beetje acteer-ervaring achter de rug. Zo was ze eerder te zien in The Three Stooges (2012) en speelde ze ook al een maîtresse in Tower Heist (2011). Kate heeft echter haar bekendheid niet te danken aan haar acteerwerk maar wel voor iets anders. In april 2011 ging een YouTube video online waarop de 21-jarige blondine een “Dougie” aan het doen was tijdens een Los Angels Clippers basketbal wedstrijd. De video ging “viral” en heeft haar populariteit enkel maar versterkt.

Het scenario van de film wordt geschreven door Melissa Stack, die eerder in de aandacht kwam omdat haar script I Want to F—Your Sister in de 2007 Black List stond. Een prestigieuze lijst van de meest beloftevolle scenario’s van het jaar die nog steeds niet werden verfilmd. Met deze film maakt zij in ieder geval haar officiële filmdebuut. In principe zou de film nog dit jaar in productie gaan.

Kate Upton HQ pics: pic01, pic02, pic03, pic04 & pic05.

***Related Posts***
25/04/2013: Nicki Minaj in The Other Woman
29/07/2011: Kate Upton picture gallery
19/03/2007: Top 10 acterende modellen


*** Kate Upton in hamburger commercial ***

3 Comments

 1. Stevie

  wow, hopelijk krijgen we geen nieuwe Piranha-like filmke van geen belang. Die Kate mag er anders wel wezen, maar dan misschien eerder in studenten-films of scary movies.

  Reply
 2. Brecht

  Piranha was gewoon een verstand op nul film. Heb er nog van genoten, de sequel daarentegen was echt wel slecht.

  Reply
 3. gilles

  Laat maar komen …(geil) 😀

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *