Jennifer Lawrence biedt haar excuses aan voor haar brain fart

Jennifer Lawrence zal er gemengde gevoelens aan overhouden aan haar Oscar. Ze was dan wel al een paar weken getipt voor de Oscar voor Beste Actrice in Silver Linings Playbook (2012), het was voor ons zelfs een uitgemaakte zaak, en ze won het beeldje.

Maar nadien liep het toch enigszins een beetje fout. Eerst stapte ze op haar eigen kleed en viel ze op haar knieën, en nadien wist ze niet goed wat ze moest zeggen. Meer nog, ze bedankte iedereen behalve de twee belangrijkste personen, haar regisseur en haar producer. Nog een geluk heeft ze haar medespeelster niet voor schut gezet zoals Ang Lee dat deed.

De 22 jarige actrice heeft ondertussen haar weinig flatterende gestamel gezien en een persbericht de wereld ingestuurd met haar excuses aan regisseur David O. Russell en producer Harvey Weinstein. “Ik hoop dat jullie mij deze brain fart kunnen vergeven. Ik kon me niet herinneren wat ik wel en niet had gezegd. Je hersenen doen rare dingen tijdens het meest overweldigende moment in je leven.” Ze stuurde haar communiqué op aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly.

“Je gelooft niet alleen in je films, maar ook in wat films kunnen doen voor mensen en dat is het belangrijkste dat ik van je leerde”, schrijft de actrice aan regisseur Russell. Maar ook voor Hollywood-titan Weinstein had ze een vriendelijk woordje. “Jouw passie en oneindige steun gaven deze film de kans om succesvol te zijn.” Het grappige is dat de andere Oscar-winnares Anne Hathaway ook al haar excuses had aangeboden, in dit geval voor haar slechte wardrobe-keuze. “Ik betreur ten zeerste veroorzaakte teleurstelling.” Blijkbaar vond iedereen haar Valentino-jurk die ze droeg tijdens haar dans-act, beter dan de Prada-jurk (thanks aan Lou voor de correctie – pic) die ze gans de avond droeg.2 Comments

  1. Dougie

    Hopelijk haar carrière nu niet bergaf, zoals zovele andere actrices die een oscar kregen…

    Reply
  2. maarten

    Hathaway is tenminste niet gevallen met haar jurk 😀

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *