De antwoorden en winnaars van de Zero Dark Thirty Quiz

En bij deze zit de Zero Dark Thirty Quiz er ook op. De meesten onder jullie hadden weinig tot geen fouten, maar spijtig genoeg kan ik maar 6 mensen gelukkig maken. De gelukkige bij deze zijn: N. Verbeelen (CD), A. Lybaert (CD), K. Luyts (BOEK), W. Daems (BOEK), R. Steegmans (FILMTICKET) en J. Werbrouck (FILMTICKET). Proficiat aan de winnaars, jullie prijzen zullen eind deze week verstuurd worden. Blijf in ieder geval de FilmQuiz volgen voor nog meer filmquizjes. Hieronder vinden jullie de antwoorden:


zero dark thirty


1. The Hurt Locker
2. Traitor
3. Black Hawk Down
4. The Last King of Scotland
5. A Beautiful Mind
6. City of Life and Death (ook goed: Nanjing! Nanjing!)
7. Bloodsport
8. Intouchables
9. The Lady
10. Machine Gun Preacher