Scarlett Johansson heeft zich een vreemde tattoo laten zetten


Neen, dit (close-up pic) is niet de nieuwe stoot van tattoo-freak Rouslain wiens drieste werk momenteel te zien is op het gezicht van een tienermeisje uit Kortrijk, of de eerste tattoo van een blinde zatlap in het gevang van San Quentin, maar wel een tattoo van de Franse artiest Fuzi Uvtpk (zie pic) op het lichaam van actrice Scarlett Johansson. In het rijtje van “What were they thinking?!” kan deze wel tellen. Maar het moet gezegd worden, het had allemaal veel erger kunnen zijn.

Fuzi’s creaties behoren tot een nieuwe artistieke stroming, die je zou kunnen omschrijven als ignorant art of ‘ignorant style’ die je voornamelijk ziet in de wereldje van de graffiti en de mode. Het is een stijl waar je in principe ook het werk van onze cartoonist Randall Casaer kan plaatsen, en waarin alle regels van schoonheid en stijl als passé worden ervaren. Het is een stijl die meteen herkenbaar is door zijn ironische inslag en zijn zelfzekere en eigenzinnige expressie. Een precieze definitie van deze stijlvorm kan je niet meteen googelen, maar dat zal nog wel komen.

Van een artistiek oogpunt kan ik deze tattoo enkel maar appreciëren en mits Scarlett het goed kan uitleggen kan ze er wel mee wegkomen, maar voor de overgrote massa vrees ik dat deze toch als …hmmm… “ridicuul” en/of aanstellerig zal overkomen. Maar goed, iedereen doet met zijn lichaam waar hij/zij zin in heeft. We mogen van geluk spreken dat ze de tattoo niet op haar voorhoofd heeft laten zetten of op haar alom getwitterde en fel geprezen derrière. Dat zou pas een zonde zijn. Toch blijft het een beetje een vreemde plaats om een tattoo te zetten. Ik voel de running joke nu al: “can you lift your shirt a bit higher, I can’t see it”. Voor diegene die het dan mogen aanschouwen; inderdaad “lucky you”.

***Related Post***
10/11/2012: Scarlett Johansson high quality picture gallery

3 Comments

 1. Aless

  Ik vind de tattoo in ieder geval veel beter dan sterretjes, vlammetjes of van die tribal crap. Dit heeft tenminste een verhaal, ook al zou ik het zelf nooit zetten. Binnen 5 jaar ziet zoiets er echt geeky uit.

  Reply
 2. Bram

  “binnen 5 jaar”,
  kvind dees nu al geeky. lol

  Reply
 3. Ron

  Dan hebben ze die tattoo toch goed onder de make-up gezet in haar laatste nieuwe film. Had toen niet veel kleren aan.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *