De antwoorden en winnaars van de Frankenweenie Quiz

Hier zijn de antwoorden en winnaars van de Frankenweenie Quiz. Er werd massaal deelgenomen dankzij de fans van Twitter, Facebook en de Skynet newsletter. Heel wat correcte antwoorden, dus was het niet simpel om 3 winnaars te verwennen met leuke goodies. Voor onze nieuwe Dishonored Quiz hebben we het niveau dus wat opgekrikt.


frankenweenie,quizfrankenweenie,quizfrankenweenie,quizfrankenweenie,quizfrankenweenie,quiz
frankenweenie,quizfrankenweenie,quizfrankenweenie,quizfrankenweenie,quizfrankenweenie,quiz

1. Toy Story 3 (2010)
2. Gnomeo & Juliet
3. Rango (2011)
4. Megamind (2010)
5. Brave (2012)
6. Monsters Inc
7. Despicable Me (2010)
8. Finding Nemo
9. The Incredibles
10. (Tim Burton’s) The Nightmare before Christmas

En de gelukkige winnaars zijn: Willems J., Vansteenkiste F. en Van de Walle T. Proficiat! Jullie kunnen het Frankenweenie pakket de eerst volgende dagen in de bus verwachten. Blijf zeker De FilmBlog lezen voor nog meer quizjes en filmnieuws.