Seven Psychopaths van In Bruges regisseur Martin McDonagh

De regisseur van het niet onaardige In Bruges (2008), de Brit Martin McDonagh, in terug met de nieuwe gewelddadige komedie Seven Psychopaths (2012).

Seven Psychopaths,Martin McDonagh,In Bruges,Guy Ritchie,Sam Rockwell,Christopher Walken,Woody Harrelson,Mickey Rourke,Tom Waits,Olga Kurylenko,Abbie Cornish,Helena Mattsson

De trailer gaat een beetje alle kanten uit, maar het ziet er allemaal wel leuk uit op zijn Guy Ritchie-achtige manier. Mensen die verzot zijn op te gekke dialogen en situaties zitten met deze film wel goed. Het is klaarblijkelijk een soort Snatch-meets-A Fish called Wanda. We hebben hier 4 jaar op moeten wachten, hopelijk is het even goed als In Bruges.

Korte inhoud: Een scenarioschrijver worstelt met zijn script genaamd Seven Psychopaths. Maar dan wordt hij door zijn vrienden (Sam Rockwell en Christopher Walken) meegetrokken in een hondenontvoeringszaak. Wanneer de geliefde Shih Tzu van een psychopathische gangster (Woody Harrelson) vermist raakt, vindt de scenarist meer dan genoeg inspiratie voor zijn scenario, op voorwaarde dat hij lang genoeg in leven kan blijven om alles op te schrijven.

Normaal gezien had Mickey Rourke in de film moeten zitten maar bad boy had problemen met de regisseur en hij werd vervangen door Woody Harrelson. En Woody lijkt geknipt voor de rol. En daarnaast zien we ook nog Tom Waits opduiken. Bij de vrouwelijke rollen zien we Bondgirl Olga Kurylenko en Sucker Punch babe Abbie Cornish, alsook de blonde Helena Mattsson.

Toch denk ik niet dat deze film brokken zal maken aan de box-office. In Bruges was een zalige prent, maar voor een beperkt publiek. Deze film probeert iets meer ‘mainstream’ te gaan, en ik heb de indruk dat ze hiermee veel van hun publiek zullen verliezen die net verzot waren op het ongewoon sfeertje van zijn vorige film. Maar McDonagh is een geweldige scenarist en ik kijk er eigenlijk wel naar uit. De film komt op 12 oktober 2012 in de States in de zalen. Het is op dit ogenblik nog niet duidelijk wanneer deze prent ons land zal aandoen.

Olga Kurylenko high quality pictures: pic01, pic02, pic03, pic04 & pic05.

***Related Post***
15/02/2008: In Bruges filmbespreking

1 Comment

  1. arjen

    De mensen van Snatch hebben gebeld, ze willen hun monteur terug.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *