Nieuwe Man of Steel en Total Recall poster

En we hebben hier een eerste officiële poster van Man of Steel (2013) met acteur Henry Cavill, vrijgegeven via Comic-Con. Tegenwoordig moeten alle posters er duister en somber uitzien. Nog recent kregen we een gelijkaardige Dredd poster te zien. De inspiratie is ver te zoeken dezer dagen. Warner Bros hoopt in ieder geval evenveel potten te breken als al die andere comic-adaptaties die furore maken in binnen- en buitenland.

Korte inhoud: De jonge verslaggever genaamd Clark Kent (Henry Cavill) zwerft de hele wereld over om verslag uit te brengen over verschillende nieuwsonderwerpen. Wanneer hij wordt gedwongen om zijn geheime krachten te gebruiken om te hulp te schieten bij een crisis in West-Afrika, keert hij terug naar zijn geboortedorp Smallville om meer te weten te komen over zijn afkomst en hoe hij als held ter wereld is gekomen.


man of steel,zack snyder,henry cavill,dredd,Total Recall,Kate Beckinsale,Len Wiseman,Bryan Cranston,Colin Farrellman of steel,zack snyder,henry cavill,dredd,Total Recall,Kate Beckinsale,Len Wiseman,Bryan Cranston,Colin Farrell

Veel van de poster kan je eigenlijk niet zeggen, buiten dat zijn pakje wel lijkt gemaakt te zijn van de rubberen voetmat van mijn grootmoeder. Nu, ik veronderstel dat er nog posters zullen opduiken, en hopelijk zullen deze met iets meer inspiratie zijn gemaakt. Maar toch ziet het er iets minder verwijfd uit als de exemplaren van Superman Returns (2006). Regisseur Zack Snyder lijkt deze superman “ballen” te geven.

Er is ook een nieuwe Total Recall (2012) poster, die deze keer de twee vrouwelijke hoofdrollen in de kijker zet, Kate Beckinsale en Jessica Biel, en gelijk hebben ze. Deze remake wordt geregisseerd dor Len Wiseman

Korte inhoud: Twee supernaties, Euromerica en New Shanghai, zijn in oorlog met elkaar voor de suprematie. Douglas Quaid (Colin Farrell), een fabriekswerker uit New Shanghai, begint te vermoeden dat hij een spion is, alleen weet hij niet aan welke zijde hij strijdt. Ondertussen plant Vilos Cohaagen (Bryan Cranston), de leider van Euromerica, onder het mom van de bescherming van z’n volk, een geheime aanval op New Shanghai.

Man of Steel wordt op 19 juni 2013 bij ons verwacht, Total Recall komt op 8 augustus 2012 in de zalen.


*** Total Recall trailer ***

***Related Posts***
12/12/2012: Nieuwe epische Man of Steel trailer
01/12/2012: Een in de boeien geslagen Man of Steel poster
04/04/2012: Total Recall lijkt veelbelovend
03/03/2011: Kevin Costner en Diane Lane worden pleegouders van Superman
31/01/2011: Henry Cavill gecast als nieuwe superman
08/10/2010: Zack Snyder regisseert Superman: Man of Steel
05/06/2010: Total Recall filmbespreking
27/02/2009: Total Recall krijgt effectief een recall
14/03/2011: Total Recall krijgt misschien een remake

4 Comments

 1. johan

  Zo te horen gaat de Superman film zijn verhaal o.a. ontlenen aan Birthright, een aardige comicserie die ook een reboot was voor een modernere Superman.
  Een scene van Judge Dredd was al te zien op de comic-con bestaande uit talloze slomo’s van kogels die door hoofden heen gaan en dus een hoop gore.
  Naar mijn mening afschuwelijk slecht.

  Reply
 2. stefaan

  Als ze terug gaan naar de oorspronkelijke comics dan zou Superman niet vliegen maar wel heel ver springen (tot zo’n 200 meter) met een BOING geluidje…am not kidding.
  Hopelijk laten ze hem toch vliegen, anders zou het toch maar een belachelijk filmpje worden :s

  Reply
 3. johan

  Op de comic-con presenteerde Thomas Jane de short ‘Dirty Laundry’, wellicht om zijn excuses aan te bieden voor de slechte Punisher film en hoe deze eigenlijk had moeten zijn.. Ook met Ron Pearlman!

  Reply
 4. dave

  Zalig !
  🙂

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *