The Expendables 2 villain heeft zijn eigen Tumblr

Wat tegenwoordig heel “in” is bij jongeren en marketeers, in tegenstelling tot het alom bekende Facebook en Twitter die steeds minder ‘hot’ zijn, is Tumblr. Het is een Microblogging-systeem om tekst, stilstaande en bewegende beelden, citaten, links en geluidsopnamen in een tumblelog openbaar te maken. Het is een systeem die het beste van alle andere plafforms heeft overgenomen. Zo kunnen geregistreerde gebruikers bijdragen van anderen rebloggen, in hun eigen Tumblelog overnemen, of als ‘favoriet’ markeren. Men kan andere bloggers ‘volgen’, zodat bijdragen in het dashboard zichtbaar zijn. Dit komt ook bekendheid van eigen werk ten goede. Tumblr biedt klanten de mogelijkheid, tijdens het Internetsurfen met een enkele druk op de knop of via e-mail inhoud van het Tumblelog te publiceren. Tumblr is een ideale tool om eigen werk te gaan promoten.

the expendables 2,the expendables,jean-claude van damme,chuck norris,sylvester stallone

En vandaag hebben we nu ook de eerste grote Hollywoodfilm die de weg van Tumblr heeft gevonden. In plaats van een saaie website op te zetten met onnozele screensavers en achtergrond-afbeeldingen, heeft het promotieteam van The Expendables 2 (2012) ervoor gekozen uit te pakken met een Tumblr, en dan nog wel één van de schurk uit de film, Jean-Claude Van Damme. En dat schrijft hij zo van die dingen als: There is no direct translation of the word “Expendable” in the German language. The word that comes closest is “überflüssig”. It means Useless. And what do you do with something useless? You dispose of it.

Op de Tumblr kan je tevens ook leren hoe je een granaat moet gebruiken. De site is in opmaak en er zijn nog een aantal zaken die bijgevuld moeten worden, maar ondertussen staan er al twee vijanden van Jean Villain opgetekend, Barney Ross (Sylvester Stallone) en Lone Wolf (Chuck Norris). Het moet al een lange tijd geleden zijn dat ik uitkijk naar de updates van een filmsite, zelf al ben ik niet meteen iemand die nu al sta te trappelen om The Expendables 2 te gaan zien. Die eerste film, The Expendables (2010) heb ik nog niet helemaal verteerd. The Expendables 2 komt op 22 augustus 2012 in onze zalen.


*** The Expendables trailer ***

***Related Posts***
07/05/2012: The Expendables 2 character posters
16/03/2011: Sly niet in regisseursstoel voor The Expendables 2
28/12/2010: The Expendables review
23/08/2010: De reden waarom JCVD niet in The Expendables zit
29/04/2010: The Expendables met een op steroïden opgefokte cast
12/03/2009: Charisma Carpenter in The Expendables

1 Comment

  1. Arjen

    Ik was ook een beetje teleurgesteld door de eerste film, maar deze keer heb je een andere regisseur achter de camera in plaats van Sylvester Stallone zelf, dus kan het enkel maar beter worden. Toch vind ik die eerste actie-scène uit de trailer toch maar LAME.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *