De FilmBlog geeft 3 Blu-ray’s weg

Het EK-voetbal is volop bezig en ik denk dat er naast al die voetbalfanaten ook mensen zitten die liever gras zien groeien. België is trouwens toch niet van de partij (en zo te zien Holland binnenkort ook), dus wat maakt het uit. En met dit in het achterhoofd geeft De FilmBlog met de steun van Stichting Blu-ray Disc Promotie Benelux 3 Blu-ray films weg: Crazy Stupid Love (2011), This Means War (1996) en Legends of the Flight 3D (2010).

Om één van deze 3 Blu-rays te winnen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte naam + voornaam van de acteurs en actrices alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam, officiële adres en laat ons weten of jullie fan van De FilmBlog zijn (optioneel: kan je ook vermelden welke Blu-ray films jouw voorkeur uitdragen). Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden.


wedstrijd,filmquiz

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op zondag 24 juni 2012. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Elk correct antwoord levert één punt op, bij elk foutief antwoord wordt een punt afgetrokken. In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Succes !